Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 29.2.- 6.3.2016.

Astro prognoza za tjedan 29.2.- 6.3.2016.

Djelovanje Mjeseca potiče nas da krenemo u nepoznato

Tjedan započinje u prilično ambicioznom i veselom ozračju. Što i ne čudi s obzirom na to da planeti djeluju u znaku Strijelca, znaku koji obožava skokove u nepoznato. Širenje horizonta započinje već u ponedjeljak, 29. veljače, s djelovanjem Mjeseca u Strijelcu. Iskoristite Mjesečevo djelovanje za preispitivanje vlastita rasta. Prekrasno je istraživati i isprobavati nove stvari, no vode li nas te avanture u pravom smjeru? Trebali bismo se fokusirati na ozbiljnije stvari i posvetiti se aktivnostima koje donose pozitivne rezultate. Mjesečevo djelovanje daje nam vjetar u leđa.
Ovan

Neuspješno pokretanje? Nemojte paničariti. Vratite se za svoj radni stol već u ponedjeljak kada Mjesec djeluje u znaku vizionarskog Strijelca i pomaže vam da razmišljate izvan okvira. Ako ista stara linija razmišljanja ne donosi rezultate, napravite zaokret i otputujte u nove krajolike. Promijenite okolinu. To će utjecati na vaše mentalne procese. Izlet izvan grada mogao bi pozitivno djelovati na vaše ideje. Ako osjećate da ste zaglavili u rutini, pokušajte pronaći nove ljude. Nemojte zanemariti nekoga samo zato jer je drugog podrijetla. Mjesec je u Strijelcu. Znaku globalnog ambasadora. Živjele razlike! Mogli biste napokon shvatiti što je potrebno učiniti za ispunjenje ciljeva. Nemojte dozvoliti da vam nečija dob bude prepreka. Posjetite tečaje i seminare koji će vam omogućiti da steknete nove vještine.

1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
senci051
  • 1.3.2016 12:33:37
  • Bodova: 3014
  • Prijavi
Volim ovaj horoskop.
dukija
  • 29.2.2016 16:17:45
  • Bodova: 17910
  • Prijavi
Eh, horoskop je uvijek točan, bar meni...