Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 27.7.-2.8.2015.

Astro prognoza za tjedan 27.7.-2.8.2015.

Djelovanje punog Mjeseca krajem tjedna svima donosi povoljnije razdoblje

Ovog petka, 31. srpnja, na nas će utjecati djelovanje punog Mjeseca u znaku čarobnih Vodenjaka. Sjeme koje smo zasadili početkom godine napokon bi moglo početi donositi plodove, osobito kad je riječ o našim idealističkim snovima. Kada ste u nedoumici, zvijezde savjetuju da odaberete što nekonvencionalniji put. Vodenjak je znak koji upravlja timskim radom i tehnologijom. Slavit ćemo zajedničke pobjede, a u nekima će se pojaviti snažna žudnja da pronađu svoje pleme. Samo dobro otvorite oči i mogli biste pronaći svoje srodne duše. Energija Vodenjaka potiče nas na humanitarna djela. Bilo da je riječ o globalnom aktivizmu ili lokalnom djelovanju, imajte na umu da je snaga u brojevima.
Ovan

I dalje inzistirate na samotnjačkom životu? Odustanite. nemojte više živjeti u izolaciji i okrenite se ljudima. Ovog tjedna sve je u znaku skupina. U vama se budi želja za suradnjom s drugim ljudima, i kako dani budu prolazili, sve ćete snažnije to osjećati. Snaga je u brojevima i to će vam biti sve jasnije kako se radni tjedan bude približavao kraju. Ako još niste pronašli svoje srodne duše, ovog ćete tjedna biti nadahnuti da krenete u potragu. Odvojite malo vremena i razmislite o osobama koje su vam potrebne. Kada znate koga i što tražite, vaša će potraga biti mnogo brža. Ako već imate svoj tim, mogli biste doživjeti pravu prekretnicu koja će biti razlog za proslavu. Budite iskreni prema sebi i postavite si pitanje: idete li i dalje zajedno ili je vrijeme da svatko nastavi svojim putem? 

 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2