Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 24.9.-30.9.2018.

Astro prognoza za tjedan 24.9.-30.9.2018.

Puni Mjesec je u znaku blistavog Ovna

Obratite pažnju! Stigao je trenutak da svijetu pokažemo svoje talente, zahvaljujući punom Mjesecu koji djeluje u znaku blistavog Ovna i koji će danas, 24. rujna, osvijetliti naše zvjezdano nebo. Zbog ovih neustrašivih planetarnih moći, čak će se i one najsramežljivije duše ohrabriti. Važno je prisjetiti se projekata na kojima smo radili prethodnih šest mjeseci jer bismo sada napokon mogli vidjeti rezultate svog napornog rada.... Važno je ostati neustrašiv i odvažan!
Ovan

Ovog ćete ponedjeljka, 24. rujna, neoporecivo uživati jer će u vašem znaku djelovati puni Mjesec, i to jedini ove godine. Iz tog razloga, mudro iskoristite ovu izvanrednu priliku. Napokon je stiglo vaših 'pet minuta slave' i iskoristite ih za realizaciju projekata kojima se bavite već neko vrijeme. Svojim biste veličanstvenim idejama mogli oduševiti ljude na visokim pozicijama. Ako pak vaš rad još nije u završnoj fazi, u naredna dva tjedna stvari bi se mogle naglo ubrzati. Imate li puno motivacije i energije, ali ne i jasnu ideju o tome što bi trebalo napraviti, vratite se šest mjeseci unatrag i prisjetite se čime ste se bavili sredinom travnja. Testirajte male ideje koje vam se motaju glavom i uskoro ćete pronaći svoje odgovore.
 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 25.9.2018 12:32:16
  • Bodova: 45695
  • Prijavi
Ovaj tjedan sam lav.