Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 24.12. - 30.12.2018.

Astro prognoza za tjedan 24.12. - 30.12.2018.

Novi tjedan je pred nama

O kakvom Badnjaku sanjarite? U ponedjeljak, 24. prosinca, sanjivi Neptun i logički Merkur formirati će vrlo zanimljiv položaj. Takva pomalo suosjećajna kombinacija mogla bi određene događaje pretvoriti u čistu poeziju. U to ime, podignite čašu i nazdravite. Dani su slavlja i veselja, ali i dubokih emocija pa se nemojte sramiti ako pustite koju suzu. Naša će srca pod ovakvim planetarnim djelovanjem biti široko otvorena.

 
Ovan

U ponedjeljak, na sam Badnjak, možda se određene situacije neće odvijati onako opušteno i lagano kako ste vi to zamislili.  Očekuje nas sukob komunikativnog Merkura u vašoj iskrenoj devetoj kući i maglovitog Neptuna koji je u vašoj zoni fantazija. Zbog takvog planetarnog djelovanja nečije bi vas ponašanje moglo itekako smetati. Vi ste hrabri i pomalo neobuzdani Ovan, no nemojte zaboraviti da je Badnje večer. Ako ste se okupili u krugu obitelji i s voljenim osobama, možda ovo nije pravi trenutak da nekome tko vas živcira očitate bukvicu. Napetost će možda biti na jako visokoj razini, no pokušajte se tijekom razgovora usmjeriti na teme o zajedništvu i lijepim uspomenama. Samci bi mogli upoznati intrigantnog stranca zbog čijeg će im pogleda srce jače zakucati.
 

 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
oprezna
 • 26.12.2018 16:02:13
 • Bodova: 128300
 • Prijavi
Ne znam što reći ....
Moderator
-nany-
 • 25.12.2018 21:17:35
 • Bodova: 132844
 • Prijavi
Je, baš sam sretna u pm.
irija
 • 24.12.2018 20:31:50
 • Bodova: 39717
 • Prijavi
Ako ste bili mudri, onda su vaši pokloni zasigurno već zapakirani, kolačići pečeni, a večera spremna. U tom slučaju, zabava može početi. U ponedjeljak, 24. prosinca, komunikativni Merkur udružuje svoje moći sa sanjivim Neptunom potičući vas da uživate u prazničnom hedonizmu. Čak i ako vam je preostalo još nekoliko zadataka u zadnji čas, to nije razlog za paniku niti brigu. Opustite se, natočite čašu šampanjca i uživajte u ovom čarobnom razdoblju. Utorak bi za vas mogao biti poseban dan jer je Božić i očekuje vas povoljno planetarno djelovanje zbog kojeg ćete osjetiti pravi blagdanski duh. Kada komunicirate s ljudima, pokušajte se fokusirati na osjećaji koji su u pozadini. Duhovnost je svuda oko nas, samo je morate prihvatiti.
xerinija
 • 24.12.2018 15:07:49
 • Bodova: 62910
 • Prijavi
U ponedjeljak, 24. prosinca, sanjivi Neptun i logički Merkur formirati će vrlo zanimljiv položaj. Takva pomalo suosjećajna kombinacija mogla mi određene događaje pretvoriti u čistu poeziju. Ha ha... "zanimljiv položaj" Merkura i Neptuna je kvadrat, koji jedino može donijeti nesporazume u komunikaciji , prevelika očekivanja i razočarenja... zanima me tko radi ove horoskope...??