Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 21.3.-27.3.2016.

Astro prognoza za tjedan 21.3.-27.3.2016.

Što donosi vladavina Merkura u znaku Ovna?

U ponedjeljak, 21. ožujka, komunikativni Merkur ulazi u znak agilnog Ovna i ostaje tu sve do 5. travnja. U ovom nas razdoblju očekuje mnogo duhovitosti, mudrih dosjetki, ali i gole istine. Dinamičnost sklona Ovnovima ulazi u naše živote. Prijateljski odnosi i koketiranje naglo se zagrijavaju u naredna dva tjedna. No ništa ne bismo smjeli požurivati jer određeni odnosi mogli bi se rasprsnuti jednako brzo kao i što su nastali. Uživajte u navali proljetne groznice dok traje i samo joj se prepustite. Iako se tijekom Merkurove vladavine teško fokusirati, ideje o kojima sada sanjarimo mogle bi se kasnije pokazati kao vrlo plodonosne.
Ovan

Vi ste uglavnom uvijek korak ispred drugih, no kad u ponedjeljak, 21. ožujka, oštroumni Merkur uđe u vaš znak, biti ćete u svojoj osobnoj vremenskoj zoni. Neka vam rokovnik uvijek bude pri ruci jer ćete imati mnogo briljantnih ideja. A neke od njih bi mogle biti uistinu vrijedne. Čak i ako samo nekoliko ideja ima potencijala da odmah urode plodom, ostale sačuvajte za budućnost.  S obzirom na to da je Merkur planet komunikacije, nećete imati problema s otvorenošću. Samo budite oprezni i razmislite prije nego što nešto glasno izgovorite. Vaše iskrene primjedbe možda jesu pametne, ali mogle bi povrijediti nekog od vaših osjetljivih prijatelja ili kolega. Iako ćete ih kasnije moliti za oprost, to ne znači da će oni to zaboraviti. Doba Merkurove vladavine odlično je razdoblje za obnovu vlastita identiteta. Poradite na svom imidžu.
 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
kleopatra7
  • 21.3.2016 16:12:15
  • Bodova: 51184
  • Prijavi
Ako ste single, šanse da upoznate nekoga drastično će se povećati ako se maknete iz kuće i izađete među ljude. Hahah, da, to je opće poznato. Potrudit ću se izaći među ljude i maknuti od kuće.