Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 20.7.-26.7.2015.

Astro prognoza za tjedan 20.7.-26.7.2015.

Sunce u znaku Lava svima donosi produktivno razdoblje

Pravilo broj jedan za ovaj tjedan je: nemojte biti bazični! U srijedu, 22. srpnja, Sunce ulazi u znak strastvenog i teatralnog Lava, budeći vesele ponije u svima nama. Dan kasnije, Merkur se pridružuje Suncu u znaku Lava, što će još više utjecati na naše ponašanje. "Nefiltrirano samoizražavanje" naziv je igre koja će potrajati sve do 23. kolovoza. Ali čekajte, ima još. Jupiter je također u znaku Lava sve do 11. kolovoza što znači da je vrijeme za hrabre poteze i velike ambicije.


 
Ovan

Jeste li spremni vidjeti svoje ime na velikom platnu, dragi Ovnovi? Zvijezda u vama svakim je danom sve veća kako Sunce ulazi u znak Lava i vašu petu kuću slave, uz Merkurovo djelovanje u znaku Lava dan kasnije. Od srijede, 22. srpnja, pa sve do 23. kolovoza mogli biste u javnosti napraviti pravu senzaciju. Vrijeme je da krenete prema pozornici. Slava, obilje i vruća romantika stvari su koje vas čekaju u naredna četiri tjedna. Neustrašivo promovirajte svoje talente, pohvalite se putem društvenih mreža ili zamolite prijatelje da o vama šire dobar glas. Djelovanje Sunca u znaku Lava donosi renesansu i vašem ljubavnom životu. Imati ćete mnogo obožavatelja i teško će vam biti odabrati samo jednog. Budite oprezni i nemojte zavlačiti ljude samo zato jer uživate u njihovoj pažnji. 
 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2