Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 1.8.-7.8.2016.

Astro prognoza za tjedan 1.8.-7.8.2016.

Mars se uzdiže iz podzemlja i prelazi u znak Strijelca

Tajne, misterije, skandali... Gdje je tome kraj? Zbog djelovanja vatrenog Marsa u znaku Škorpiona od kraja svibnja naši su životi bili ispunjeni raznim dramama. Ovog utorka, 2. kolovoza, Mars se uzdiže iz podzemlja i prelazi u znak Strijelca – znak mudrosti i više istine. To nam donosi šansu da u svoj život unesemo malo više reda i zakona. Moramo težiti zajedništvu, umjesto da očajnički čeznemo za moći. Određene će stvari napokon imati smisla. 
Ovan

U utorak, 2. kolovoza, vaš osobni kozmički vladar Mars ulazi u znak Strijelca i vašu globalnu devetu kuću. Ovo je posljednji obilazak crvenog planeta u vašoj avanturističkoj zoni za naredne dvije godine stoga ako imate bilo kakve planove za rast i proširenje, sada je krajnji trenutak da im se posvetite. Nakon toga Mars ulazi u vaše profesionalno polje pa prije toga morate postaviti dobre temelje. Ovo je vaša velika prilika da se oslobodite i proširite svoje vidike, doslovno i figurativno. Prepustite se i poslušajte što vam govori srce. Dugujete to sami sebi. Ignoriranje će samo pojačati vaše želje.
 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
lexys
  • 1.8.2016 15:08:40
  • Bodova: 1973
  • Prijavi
Hvala Bogu da je vraćen stari stil horoskopa :) Skoro uvijek mi sve pogode....