Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 1.2.-7.2.2016.

Astro prognoza za tjedan 1.2.-7.2.2016.

Djelovanje Sunca i Mjeseca donosi nam plodonosan tjedan

Dišite duboko. Kako započinje radni tjedan, nema potrebe da nosite svoj astrološki oklop na vrhu svog snažnog odijela. Od utorka do četvrtka Mjesec djeluje u znaku Strijelca unoseći u naš život dozu humora i neozbiljnosti. Život ne mora uvijek biti ozbiljan, zar ne? Uz ovakvu vedru i razigranu energiju koja će ispuniti naše živote ovaj tjedan shvatit ćemo da problemi s početka godine i nisu bili tako strašni kao što su nam se tada činili. Djelovanje Mjeseca i Sunca u svima nama budi vizionare i filozofe.
Ovan

„Iskrenost je prvo poglavlje u knjizi mudrosti“, jednom je prilikom izjavio poznati Ovan Thomas Jefferson. I u skladu s vašom opsjednutošću slobodom, istina će vas osloboditi ovaj tjedan. Od utorka do četvrtka Mjesec djeluje u znaku iskrenog i filozofskog Strijelca dajući vam poticaj da govorite ono što vidite. Iako nikad niste imali problema s iskrenošću, ovog će tjedna ta vaša osobina biti posebno naglašena. To u određenim situacijama može biti pomalo nespretno, no humor će biti vaš spas. Cijeli tjedan Sunce djeluje u znaku nekonvencionalnog i inovativnog Vodenjaka, uz komplementarnu energiju Mjeseca u znaku Strijelca. Takvo će djelovanje izoštriti vašu duhovitost te vam pomoći da u svakoj problematičnoj situaciji vidite višu istinu.
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
jopyplavusa
  • 1.2.2016 13:21:20
  • Bodova: 56741
  • Prijavi
hahaha, za vage: "... intenzivirajući vaš prirodni dar brbljanja" - ma toooo te ja pitam :D poludit će ovi moji doma :D