Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 18. - 24. 7.2016.

Astro prognoza za tjedan 18. - 24. 7.2016.

Očekuje nas tjedan pun pozitivnosti za većinu znakova

NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVAJ TJEDAN: Blizanac, Škorpion, Bik

OSOBE ROĐENE U OVOM TJEDNU:
18.7. Zrinka Cvitešić, glumica
20.7. Francesco Petrarca, pjesnik
22.7. William Dafoe, glumac
 
Preuzeto s: ehoroskop.net

Ovan

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati odgoditi neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim darom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osjećao zapostavljen. Samci će spajati ugodno s korisnim.

KARIJERA: Vjerojatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili se pravidit ludi. Kontroliranje nikad nije ugodno, no ovaj put će se okrenuti u vašu korist. Dobit ćete dodatne bodove. Neki usavršavaju svoja znanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Brinut ćete se zbog novca.
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
irija
  • 18.7.2016 16:36:24
  • Bodova: 39717
  • Prijavi
LJUBAV: 5/5KARIJERA: 4/5ZDRAVLJE: 4/5LJUBAV: U vašim osobnim odnosima ovih će dana vladati opuštenost i ugodno ozračje . Bit ćete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate pod svaku cijenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.KARIJERA: Nastavit ćete tihu diplomatsku suradnju, a ono što dogovorite, provodit ćete u djelo odmah. Tako će se izmjenjivati dva načina rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Vi ćete se bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.ZDRAVLJE&SAVJET: Manje jedite, više se bavite sportom.