Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 16.4.-22.4.2018.

Astro prognoza za tjedan 16.4.-22.4.2018.

Započinje retrogradno djelovanje Saturna i Plutona

U tjednu koji je pred nama trebali bismo izbjegavati i zaobilaziti prečace i lake puteve. To je najbolje jer nas očekuje retrogradno djelovanje dvaju planeta u znaku vještog Jarca. Upravo je Jarac znak koji potiče dulji, ali sigurniji put. Retrogradno djelovanje Saturna u Jarcu moglo bi utjecati na ambiciozne poduzetničke planove. Ovo prisilno usporavanje zapravo je prerušeni blagoslov koji nam pomaže da učvrstimo temelje na kojima namjeravamo izgraditi svoje snove…Djelovanje Plutona u Jarcu, također retrogradno, podsjeća nas da su detalji itekako važni.

 
Ovan

Na putu prema cilju, povremeni su zastoji ponekad poželjni jer nas podsjećaju na to da se posvetimo detaljima koje bismo inače zaobišli. Mala stanka osigurava da ostanemo na pravom putu, ali uz to nam pomaže da izgradimo još jaču platformu za ostvarenje ciljeva i snova. Svaki novi projekat donosi vam uzbuđenje, no u utorak, 17. travnja, planeti će vam ponuditi praktične savjete o još boljem putu do uspjeha. Oprezni i stabilni Saturn djeluje retrogradno u vašoj desetoj kući uspjeha i karijere. U nedjelju, 22. travnja, i Pluton se okreće retrogradno , također u vašoj zoni karijere. Ono što vam planeti žele poručiti je da ne paničarite ako se vaš napredak počne usporavati ili čak i ako dođe do (privremenog) zaustavljanja. To vam je znak da morate stati na trenutak i dobro promotriti trenutnu situaciju. Kad shvatite što se uistinu dešava, možete nastaviti svojim putem prema cilju.

1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2