Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 16.-22.3.2020.

Astro prognoza za tjedan 16.-22.3.2020.

Što su ti zvijezde pripremile ovaj tjedan?

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.
 
OVAN

LJUBAV: Tvoj privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni prazan. Ovi dani mogli bi se opisati kao pomalo monotono razdoblje kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Bit će poziva za zabave, ali s površnim odnosima.

KARIJERA: Većina glavnih poteza ovisit će o drugima, ali ti polako dio preuzimaš u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imaš potrebu razviti neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mjestu. Slobodno se izrazi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemari poneku brigu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
irija
  • 16.3.2020 15:53:04
  • Bodova: 45832
  • Prijavi
LJUBAV: Tvoj ljubavni život nastavit će se razvijati dobro. Bit ćeš zadovoljna postignutim. Oni koji su još sami izlazit će bez pritiska da se nešto mora dogoditi. Bit će zabavljanja, ali i ugodnih doživljaja u ozračju vlastitog doma. Jedan opušten privatni tjedan.KARIJERA: Radni tjedan bit će šaren. S jedne strane, jedva ćeš čekati da se izraziš i pokažeš što sve možeš, no s druge strane, o nekim temama bit će mudrije šutjeti ili ih odgoditi. Najbolje će proći oni koji će znati balansirati. Budi 'budna'.ZDRAVLJE&SAVJET: Slijedi svoju intuiciju. OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 Sviđa mi se ovotjedna prognoza uvijek slušam svoju intuiciju.
tikica-
  • 16.3.2020 9:18:15
  • Bodova: 35973
  • Prijavi
Ne vjerujem.