Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 14.5.-20.05.2018.

Astro prognoza za tjedan 14.5.-20.05.2018.

Uran prelazi u znak Bika

Osjećate li se pomalo nervozno ili čak i bijesno? Ovog utorka, 15. svibnja, očekuje nas značajan astrološki događaj jer energični Uran mijenja svoj položaj i prelazi u znak zemljanog Bika gdje će ostati sve do 2026. godine. To nije mala stvar, a Uran u Ovnu izazvao je mnoge drame i 'erupcije'. Nadajmo se da će njegovo djelovanje u znaku Bika ipak biti malo smirenije, no svakako moramo biti spremni na nepredvidive događaje u danima koji slijede...

 
Ovan

Ovog utorka, 15. svibnja, u vašem životu započet će jedan sasvim novi ciklus. Žestoki Uran izlazi iz vašeg znaka nakon što je tu boravio posljednjih sedam godina. Kada je radikalni planet 2011. pokucao na vaša vrata, život vam se uzdrmao iz temelja. Ovog tjedna Uran prelazi u znak Bika i u vašu drugu kuću novca i sigurnosti. U narednih osam godina, sve što se tiče tih spomenutih kategorija biti će pod povećalom - bilo da je riječ o vašoj karijeri ili pak investicijskim strategijama. Bez obzira na vaše ciljeve, ovaj pomalo divlji planet u znaku Bika će biti smireniji te će vam pomoći da na sva ta životna područja gledate puno ozbiljnije. Djelovanje Mjeseca u znaku Bika ovog tjedna također će potaknuti vaš financijski sektor. Sada je pravi trenutak da se pokrenete svoje briljantne ideje i da pronađete način kako da ih unovčite.
 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
irija
  • 15.5.2018 16:33:21
  • Bodova: 37027
  • Prijavi
Jeste li spremni za romantičnu revoluciju? I seksualno buđenje? Jedna stvar koju morate znati: u narednih osam godina definitivno vas očekuju značajne promjene na ljubavnom polju. Uran prelazi u znak Bika i u vašu sedmu kuću partnerstva i predanih odnosa, ovog utorka 15. svibnja. Ovo je prvi posjet radikalne planete od 1942. godine, dajući vam poseban trenutak da stupite u kontakt s onim što vaše srce doista želi. Isto tako, razdoblje je idealno da iza sebe ostavite sve što vas više ne služi. Ako ste u posljednjih sedam godina, tijekom Uranove vladavine u znaku Ovna, sve stvari radili isto onda je vrijeme da malo pomiješate strategije i stil komunikacije. Radikalno Uranovo djelovanje naučit će vas kako poduzeti pametan rizik kad su odnosi u pitanju. Ljudi koji će vas privlačiti biti će mnogo drugačiji od onih koji su vas privlačili dosad. Parovi se potiču da više vremena posvete radu na svom odnosu, čak i ako je zbog toga potrebno malo zapostaviti karijeru.