Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 14.1. - 20.1.2019.

Astro prognoza za tjedan 14.1. - 20.1.2019.

Kakva nam iznenađenja pripremaju zvijezde u novom tjednu?

Tjedan započinje s djelovanjem Mjeseca u znaku Ovna. Ovaj lunarni poticaj aktivirati će naše ambicije, ali nam pomoći i da svoje vizionarske ideje sagledamo s neke praktične strane. Sunce provodi svoje posljednje dane u znaku Jarca, što nas potiče da razvijemo solidnu strategiju za uspjeh. Tjedan pred nama dobar je izradu uspješnih planova i pronalaženje učinkovitih strategija. Stvaranje stabilnih temelja glavni je preduvjet za uspjeh.

 
Ovan

Dajte sve od sebe u tjednu koji je pred vama. Sve do nedjelje, 20. siječnja, Sunce je u znaku Jarca i u vašoj desetoj kući uspjeha. Ovo bi mogao biti veliki tjedan za vašu karijeru, osobito ako imate neke posebne profesionalne planove. Izađite iz stanja hibernacije i zakažite sastanke s bitnim klijentima ili pak prisustvujte  poslovnim eventima koji su odlična prilika za strateško umrežavanje. Budite prisutni među ljudima i ne bojte se otkriti im svoje briljantne ideje. Planetarno djelovanje potaknuti će vaš natjecateljski duh pa se nemojte bojati već hrabro krenite prema naprijed. Mogla bi vam se ukazati odlična prilika za napredovanje i uspon po ljestvici uspjeha. Morate biti spremni i ugrabiti je kad vam se ukaže. Osjećate li se preopterećeno, razmislite o zapošljavanju asistenta.
 
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
anna-herman
  • 20.1.2019 14:15:56
  • Bodova: 53921
  • Prijavi
Glamur? A - ha...
irija
  • 14.1.2019 14:54:55
  • Bodova: 38042
  • Prijavi
Dobro otvorite oči. U tjednu koji je pred vama mogli biste se naći oči u oči sa svojom polovicom, slagalicom koja vam nedostaje - u obliku partnera, kreativnog suradnika ili pak novog prijatelja. Sunce provodi svoje posljednje dane u znaku Jarca i u vašoj trećoj kući koja je povezana s vašom popularnošću. Budite otvorenog uma i nastojte razmišljati izvan zadanih okvira. Vaša srodna duša mogla bi se nalaziti među ljudima koje poznajete, no nikad na njih niste obraćali pažnju. Uložite malo više truda da biste s tim usputnim poznanicima potaknuli pravi razgovore. Postavite im iskrena pitanja o njihovim interesima i strastima. Mogli biste se ugodno iznenaditi i otkriti zajedničko tlo. Tempo vašeg života se ubrzava pa ćete se možda morati kretati više nego inače. Multitasking će biti nužan.