Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 12.2.-18.2.2018.

Astro prognoza za tjedan 12.2.-18.2.2018.

Kakvo Valentinovo nas očekuje ove godine?

Ovog će nam Valentinova može biti potrebno nešto više od Kupidovih strelica ako ćemo htjeti osjetiti leptiriće u trbuhu. U srijedu, 14. veljače, očekuje nas djelovanje mladog Mjeseca u znaku Vodenjaka zbog čega bi nam se raspoloženje moglo malo popraviti, no to isto planetarno djelovanje mogli bi u naše živote unijeti i malo maglovitosti i pospanu vibru. Nemojmo vršiti pritisak na sebe samo zato jer je Valentinovo. Biti će vremena za slavlje… Energija Vodenjaka sklonija je logici negoli sentimentalnosti.
Ovan

Stavite šampanjac na hlađenje i pripremite se za slavlje. Osim Valentinova, imate još razloga za veselje. U četvrtak, 15. veljače, solarna pomrčina u znaku Vodenjaka potiče vašu jedanaestu kuću timskog rada i tehnologije. Djelovanje mladog Mjeseca mogli bi potaknuti snažne timske napore ili pak aktivirati sljedeću fazu misije koju ste započeli još krajem ljeta. Koji je sljedeći korak vašeg tima? Umjesto da pokušavate glumiti solo zvijezdu, dodajte malo goriva svojoj ekipi i okupite ih na zajedničkom sastanku. Sada je idealno vrijeme za timski rad i za ostvarenje vaših ciljeva. Razmislite o misijama koje biste voljeli ostvariti. Što biste mogli učiniti za dobrobit zajednice u kojoj živite? Vaši napori i dalje mogu imati snažan doseg, a svijet možete učiniti sretnijim mjestom za život.

1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2