Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 11.6.-17.6.2018.

Astro prognoza za tjedan 11.6.-17.6.2018.

Merkur ulazi u znak senzibilnog Raka

Vrijeme je da malo više počnemo razmišljati o svojoj privatnosti. U utorak, glasnik Merkur mijenja svoj položaj i prelazi u znak samozatajnog Raka. U narednih nekoliko tjedana trebali bismo biti diskretniji kad su u pitanju stvari koje ćemo dijeliti s drugima, što u razgovorima, što na društvenim mrežama. Više bismo se trebali fokusirati na sadašnji trenutak i ljude koji su s nama, umjesto da smo opsjednuti time da sve podijelimo na Instagramu. Zbog Merkurova se djelovanja zagrijava situacija na ljubavnom polju, a ljubavne bi se iskre mogle pojaviti između prijatelja...
Ovan

Kada se glasnik Merkur spusti u znak sentimentalnog Raka i u vašu zonu kućanstva i obitelji, možda nećete biti raspoloženi za lude izlaske i javnost, ali zašto biste uopće to i htjeli? Svatko je upoznat s vašim snažnim karakterom, međutim sada je trenutak da se malo više posvetite svom unutarnjem krugu i da im pokažete svoju ljubaznost i ranjivost. Ovaj ciklus, koji će potrajati sve do 29. lipnja, snažan vam je podsjetnik na vašu humanost. Ako suze počnu teći, nemojte se odupirati. Pustite emocijama da vas preuzmu, učinak bi mogao biti vrlo iscjeljujući. Srce će vam biti otvoreno i nemojte mu se odupirati. Uživajte u dubini intimnosti koju proživljavate. Prestanite prosuđivati druge i pokažite im malo više suosjećanja. Ovo je odlično razdoblje za hibernaciju i punjenje baterija, učinite to bez isprike.
 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2