Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 11.3. - 17.3.2019.

Astro prognoza za tjedan 11.3. - 17.3.2019.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan


Ovan

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazit ćeš zanimljiva iskustva u kojim će obje strane otkrivati ponešto novo. Shvatit ćeš, ne samo da se volite, nego i da dijelite mnogo toga zajedničkog. Samci će također biti otvoreni za nova iskustva.

KARIJERA: Zaposleni u samostalnim profesijama vjerojatno će morati raditi prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te nećeš imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju posla.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravi na redovan odmor i san.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4 
 
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
irija
  • 11.3.2019 16:24:11
  • Bodova: 39128
  • Prijavi
LJUBAV: Tokom tjedna pojavit će se prilike za kvalitetniji privatni život. Vjerojatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćeš rado prihvaćati. Otuda će uslijediti i prilike za nova poznanstva. Ako si u vezi, situacija će isto biti sve bolja. KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radiš poprima poduzetnički karakter. Mnoge će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtijevati veći angažman na radnom mjestu. Ako tražiš posao, bit ćeš isto prilično aktivna ovaj tjedan. ZDRAVLJE&SAVJET: Nemoj zanemariti redovan san.OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5
oprezna
  • 11.3.2019 11:14:02
  • Bodova: 127094
  • Prijavi
"Čovjek je čovjeku lijek"