Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 11.2.- 17.2.2019.

Djelovanje Marsa i Urana donosi nam napeti tjedan

2/12
Bik

Izvucite svoj mač i pripremite se na borbu sa zmajevima! Mogli biste krenuti u privatni 'križarski rat' i to ove srijede, 13. veljače. Pripremite svoje emocionalne oklope jer biste se mogli susreti s nekim demonima iz prošlosti. To možete pripisati rijetkom susretu neustrašivog Marsa i revolucionarnog Urana u znaku Ovna i u vašoj dvanaestoj kući podsvijesti i snova. Iako bi ovo djelovanje moglo biti pomalo zastrašujuće, vrijedi prihvatiti izazov. Biti će vam potrebna velika hrabrost pa se ne bojte zatražiti pomoć, ako osjetite da vam je potrebna. Nitko ne kaže da sve morate učiniti sami. Zamolite prijatelje za podršku i podijelite s njima sve ono kroz što prolazite. Ovo je idealno razdoblje za rad s psihoterapeutom ili duhovnim iscjeliteljem kako bi se riješili svojih strahova i starih trauma. Ostanite na tom putu jer uistinu vrijedi.
 
2/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
irija
  • 11.2.2019 15:39:04
  • Bodova: 39717
  • Prijavi
Nešto nije u redu? Vaša je intuicija vrlo snažna pa uvijek osjetite kada se stvari ne odvijaju onako kako bi trebale. U srijedu, 13. veljače, vaš će se suvladar strastveni Mars udružiti s razornim Uranom u znaku Ovna i u vašoj analitičkog šestoj kući. Sve što ne prođe vaše 'testove', potrebno je ispitati na dubljoj i temeljitoj razini. Površno razumijevanje nije vam dovoljno, čak ni ako vas ljudi pokušavaju uvjeriti da previše razmišljate. Ovaj je kozmički događaj vrlo rijedak pa ako imate određene predosjećaje, nemojte se bojati slijediti svoju intuiciju. Ovo djelovanje također bi vam moglo pomoći u rješavanju određenih problema vezanih uz zdravlje ili nedostatak energije. Kopajte duboko ispod površine jer bi ključ problema mogao biti u zakopanim starim ranama i emocijama. Vaše mentalno i fizičko zdravlje trebalo bi vam biti na prvom mjestu.