Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 11.2.- 17.2.2019.

Astro prognoza za tjedan 11.2.- 17.2.2019.

Djelovanje Marsa i Urana donosi nam napeti tjedan

Pomolimo se za mir jer će nam biti očajnički potreban u tjednu koji je pred nama. U srijedu, 13. veljače, ratnik Mars i promjenjivi Uran udružuju svoje snage u znaku vatrenog Ovna unoseći nemir u naše živote ili pak poziv za revoluciju. Ovaj kozmički događaj dešava se vrlo rijetko i uvijek donosi velike promjene. S obzirom na to da je riječ o djelovanju u znaku temperamentnog Ovna, pristup planeta mogao bi biti agresivan a razina tolerancije kod mnogih će biti jednaka nuli. Ovakvo planetarno djelovanje također donosi hrabrost da se borimo za važne ciljeve pa je razdoblje povoljno za aktivizam.

 
Ovan

Čini li vam se u posljednje vrijeme kao da ste stalno u punom pogonu? To je zbog djelovanja vatrenog Marsa u vašem znaku, no to vam je bilo itekako potrebno jer ste se ranije osjećali prilično zaglavljeno u neutralnom položaju. Sada napokon možete uroniti u nove projekte ili pothvate punom snagom. Jedina je kvaka u tome što imate toliko mnogo ideja i zamisli da ne znate odakle biste krenuli. Iako možda zvuči kontraproduktivno, najbolje bi bilo da dopustite kaosu da zavlada jer ćete tada biti prisiljeni nešto poduzeti. Taj trenutak kulminacije mogao bi se pojaviti ove srijede, 13. veljače, kada će Mars u vašem znaku oblikovati rijetku ali eksplozivnu vezu s revolucionarnim uranom. Teško je predvidjeti kakve će radikalne promjene ovaj tranzit donijeti, no jedno je sigurno - nakon ovoga više ništa neće biti isto. Za Ovnove koji se osjećaju ograničeno u bilo kojem području svog života, ovo će djelovanje biti oslobađajuće.
 
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
irija
  • 11.2.2019 15:39:04
  • Bodova: 39717
  • Prijavi
Nešto nije u redu? Vaša je intuicija vrlo snažna pa uvijek osjetite kada se stvari ne odvijaju onako kako bi trebale. U srijedu, 13. veljače, vaš će se suvladar strastveni Mars udružiti s razornim Uranom u znaku Ovna i u vašoj analitičkog šestoj kući. Sve što ne prođe vaše 'testove', potrebno je ispitati na dubljoj i temeljitoj razini. Površno razumijevanje nije vam dovoljno, čak ni ako vas ljudi pokušavaju uvjeriti da previše razmišljate. Ovaj je kozmički događaj vrlo rijedak pa ako imate određene predosjećaje, nemojte se bojati slijediti svoju intuiciju. Ovo djelovanje također bi vam moglo pomoći u rješavanju određenih problema vezanih uz zdravlje ili nedostatak energije. Kopajte duboko ispod površine jer bi ključ problema mogao biti u zakopanim starim ranama i emocijama. Vaše mentalno i fizičko zdravlje trebalo bi vam biti na prvom mjestu.