Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 10.9.-16.9.2018.

Astro prognoza za tjedan 10.9.-16.9.2018.

Vatreni Mars ulazi u znak Vodenjaka

U ponedjeljak, 10. rujna, vatreni Mars ulazi u znak Vodenjaka i poziva nas na zajedništvo. Balansiranje drskog i burnog Marsovog utjecaja s hladnokrvnom logikom Vodenjaka neće biti nimalo lako ni jednostavno. Sve do 15. studenog, žestoki će Mars vladati znakom zajednice, tehnologije i ljudskih prava. Za neke se stvari vrijedi boriti, podsjeća nas Mars, a snaga je u brojevima. Trebali bismo znati iskoristiti tehnologiju u svoju korist, a u narednih osam tjedana suradnja s drugima biti će od presudne važnosti...
Ovan

Jeste li spremni za timski rad? Ovog ponedjeljka, 10. rujna, suradnici će se početi pojavljivati u vašem životu jer vaš vladajući planet – vatreni Mars – ulazi u znak Vodenjaka i u vašu jedanaestu kuću zajednice i timskog rada. Želite li godinu završiti uspješno, sada je pravi trenutak da krenete u potragu za svojim srodnim dušama. Sve do sredine studenog, timski će rad i zajedništvo biti izuzetno naglašeni pa se nemojte ni truditi nešto pokušavati učiniti sami. Budete li tražili sinergiju, naći ćete je – i online i u realnom svijetu. Bez obzira na to da li namjeravate pokrenuti biznis, osnivati političku stranku ili pak nešto treće, oko sebe ćete imati prave ljude koji će vam pomoću u ostvarenju poslovnih ciljeva. Mnogi su načini da spojite svoje vještine i interese s drugim, osobito ako se spojite onima čija je ambicioznost na istoj razini kao i vaša.
 
 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 11.9.2018 11:00:53
  • Bodova: 45221
  • Prijavi
Dobila naputke...