Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 10.11.-16.11.2014.

Astro prognoza za tjedan 10.11.-16.11.2014.

Planeti udružuju svoje snage, ali i udvostručuju izazove

Ovaj se tjedan planeti susreću u vrlo posebnom položaju, u kakvom se rijetko kad nalaze. Planeti će udružiti svoje snage, ali i udvostručiti izazove. Prvi se susret planeta dešava u ponedjeljak, 10. studenog. Energični Mars i moćni Pluton sastaju se u znaku Jarca, koji vlada velikim poslovima, vladom i ekonomijom. To bi moglo donijeti veliki zamah našim profesionalnim pothvatima. S druge strane, takav bi planetarni utjecaj mogao naštetiti našem privatnom životu. Što se ljubavi tiče, kombinacija Marsa i Plutona u nama budi strastvene i pomalo posesivne emocije.
Ovan

Pitajte, vjerujte, ostvarite. Ovaj ponedjeljak, 10. studenog, vaš vladajući planet Mars sastaje se s moćnim Plutonom, događaj koji se dešava samo jednom u dvije godine. Ovaj se put ova kozmička kombinacija odvija u znaku Jarca i vašoj desetoj kući ambicija, prestiža i uspjeha. Uz snažan planetarni utjecaj, vaša će ambicioznost i motiviranost biti na svom vrhuncu. Uz fokusiran i predan rad mogli biste ostvariti što god poželite. Jeste li zadovoljni svojim životom? Pluton je planet transformacije pa bi nezadovoljni Ovnovi mogli napraviti velike promjene u svojoj karijeri. Imajte na umu da je neuspjeh ponekad neizbježan na putu do uspjeha.
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2