Astro genijalci: Ovi znakovi su ekstremno inteligentni prema zvijezdama, jesi li među njima?

Astro genijalci: Ovi znakovi su ekstremno inteligentni prema zvijezdama, jesi li među njima?© Unsplash

Šest horoskopskih znakova koji su potpuno iznad prosjeka kad je u pitanju genijalnost uma

Prema Mensi, genije je netko tko postigne 98 ili više posto na IQ testu ili bilo kojem drugom standardiziranom testu inteligencije. Ipak, genijalci nisu samo jako inteligentni - možeš biti i kreativni genij, što znači da je tvoj mozak sposoban pronaći rješenja koja nisu vidljiva drugim ljudima
Ovo bi mogla biti dobra vijest za sve nas, jer kad je u pitanju astrologija, mnogi od nas mogu biti jedan od šest genijalnih horoskopskih znakova, a da toga nisu ni svjesni.

U stvari, postoje brojne osobine kakve genijalci mogu imati. Prije svega, genijalci su vrlo prilagodljivi. Kad se nađu izvan svoje zone komfora, nisu potpuno izbezumljeni i izgubljeni. Prilagodljivi su i u stanju su prilagoditi se gotovo svakoj situaciji ili okruženju.

Uz to, ne moraju biti kraj drugih ljudi da bi se zabavili jer znaju uživati u svom društvu i obično su sretni kad su fokusirani na određen projekt ili rješavanje problema. Ne moraš biti 'štreberica' da bi bila genijalna, samo trebaš imati visoku inteligenciju i kreativan mozak. Jesi li među ovim iznadprosječnim ljudima?
 
VODENJAK

Vodenjak teži filtrirati (i analizirati) gotovo sve svojim intelektualnim umom. U stanju su distancirati se od situacije, što im olakšava pronalazak rješenja

Poznati su po tome što su uravnoteženi, inventivni, kreativni i uglavnom razmišljaju 'hladne glave'

Vodenjaci su širokogrudnog prihvaćanja ideja i koncepata iz drugih izvora. U stvari, oni vole tražiti alternativna gledišta, međutim, neće vjerovati nečemu dok ne vide dokaze koji to potkrepljuju.
   
1/6
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 24.5.2020 8:13:21
  • Bodova: 50830
  • Prijavi
Nisam.
Reana
  • 23.5.2020 20:20:43
  • Bodova: 19566
  • Prijavi
Ovo za vodenjake živa istina, ne vjerujem ništa dok ne vidim dokaze koji to potkrepljuju.