Astro bonton: Koji znakovi su na vrhu, a koji na dnu ljestvice pristojnosti

Astro bonton: Koji znakovi su na vrhu, a koji na dnu ljestvice pristojnosti© www.profimedia.hr

Provjeri kako stojiš na ljestvici pristojnosti prema svom horoskopskom znaku

Način ponašanja i uljudnost neke su od prvih vrijednosti koje je većina nas naučila odrastajući, ali svi imamo svoje individualne snage i slabosti. 
Ovisno o situaciji, može biti malo očiglednije tko je iskreno vrlo pristojan i tko može imati druge prioritete koje više poštuje. Iako se uljudnost može manifestirati na različite načine, poput izgovaranja ljubazne misli u odgovarajućem trenutku, pažljivog osluškivanja onoga što netko drugi govori, pokazivanjem pravilnog društvenog ponašanja u pravodobnim situacijama - još uvijek postoje neki ljudi koji su više pristojniji od drugih.

Kad je u pitanju astrologija, horoskopski znakovi mogu nam dati uvid u to koje osobnosti prirodno naginju uljudnosti, a koje ne. Znakovi nam obično pokazuju po kojim smo osobinama ličnosti poznati i kako reagiramo u određenim situacijama. U nastavku saznaj gdje si smještena na ljestvici pristojnosti i jesi li bliže vrhu ili dnu. 
 
RAK

Nije neko iznenađenje da se Rak nalazi na vrhu popisa najpristojnijih horoskopskih znakova. Uvijek se trude da tuđe potrebe stave iznad svojih, ali uz to i istinski odišu pristojnom i dražesnom osobnošću.

Rak želi da svima bude ugodno i da su svi sretni, pa čak iako bi bilo dobro da povremeno 'progovori' i kaže svoje brige, sumnje i probleme, Rakovi su radije pristojni i uljudni nego da riskiraju da budu bezobrazni.
 
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
oprezna
  • 18.11.2020 9:23:13
  • Bodova: 146501
  • Prijavi
Pogođeno ....
tikica-
  • 16.11.2020 22:36:50
  • Bodova: 54876
  • Prijavi
Lijepo napisano za moj znak.