Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ako se voliš svađati u vezi, vjerojatno spadaš u ove horoskopske znakove

Ako se voliš svađati u vezi, vjerojatno spadaš u ove horoskopske znakove© www.profimedia.hr

Neki horoskopski znakovi vole se malo više prepirati, a ovo su četiri apsolutna pobjednika u svađama

Čak i najsretniji i najzdraviji odnosi imaju povremene padove. Biti u stanju izravno izraziti svoje osjećaje u nesuglasju s partnerom važna je vještina za razvoj, čak i kada se čini zastrašujuće to učiniti. 

Naravno, ako si sklona biti strastvena u svojim razgovorima s partnerom ili ako malo češće potičeš svađe, možda tvoj horoskopski znak ima neke veze s tim.

Ako voliš raspravljati ili ako si tip koji uvijek mora biti u pravu - može biti zanimljivo vidjeti kako se tvoj horoskopski znak snalazi u svađama. Ovo su četiri znaka koji se vole prepirati (barem malo više od drugih) sa svojim partnerima:

 
OVAN

Ovnovi će uvijek započeti svađu kako bi uspostavili kontrolu. Ovan je prvi znak horoskopa i nad njim vlada planet Mars, stoga je za Ovna važno svoje potrebe staviti na prvo mjesto jer to na neki način doživljava kao 'preživljavanje'. Ovnovi vole biti vođe u mnogim situacijama i često upravo svađom dolaze do zadovoljenja svojih potreba.
 

 
1/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
anna-herman
  • 12.5.2019 19:23:26
  • Bodova: 54598
  • Prijavi
Ne poznajem osobu koja više mrzi svađe od mene. Gdje su Lav i Bik? Oni su ti moji uvijek moraju biti u pravu, ne Djevice. (Mi i kad smo u pravu, ne nabijamo to na nos.)