Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Afirmativne pjesme autorice Lee Brezar ponovo na City light plakatima Zagreb plakata u Zagrebu od 8. do 22. lipnja

Afirmativne pjesme autorice Lee Brezar ponovo na City light plakatima Zagreb plakata u Zagrebu od 8. do 22. lipnja

#odapoeziji autorski je projekt poduzetnice, spisateljice i pjesnikinje Lee Brezar, koji će već drugu godinu za redom krasiti ulice Grada Zagreba četrnaest dana

#odapoeziji projekt je kojim se promovira kultura čitanja poezije, a kako sama autorica kaže da je poezija najkraći put do nečijeg srca, nada se da će i ove godine kampanja biti zapažena. 

U svijetu u kojem se sve prodaje i malo što poklanja, ovim projektom autorica pokazuje kako je malo dovoljno da bi se nekoga usrećilo, pa gradu poklanja sedam pjesama na pet lokacija koje pjevaju o ljubavi, promjeni, prilikama, radosti, nesebičnosti i slobodi, s nadom da će njena poezija zaista doći do nekih srca i potaknuti ih na promjenu.


“Naravno da ova kampanja ima dvojak cilj; samu promociju poezije, te onaj drugi, poziv na promišljanje i promjene načina življenja, mišljenja i poimanja sebe. Svojom afirmativnom poezijom, njenim stihovima: “I pritisni ju čvrsto uz grudi. Mijenjaj se, ohrabri, usudi!” ili “Samo se ljubiti mora, samo to smisla ima jer nemamo kud iz kože, unatoč svemu i svima.”, pokušavam ukazati na vlastite izbore koji su uvijek u našim rukama te na kojima počiva sreća. “Promišljanje o vlastitim postupcima i mijenjanje onih koji nam ne koriste nas oslobađa. Ako to ne činimo, ostajemo u svojoj sebičnosti, začarani vlastitim “Ja, meni, moje”.
 
“…Stresi me ako postanem osorna,
Goropadna i prodorna
Dok krčim samo svoj put,
Ako to dozvolim – stjeraj me u kut.”
 
Lokacije na kojima možete naći pjesme na city lights plakatima su:

·    Vukovarska,
·    Savska – Koturaška,
·    Dubrava okretište tramvaja,
·    Heinzelova – Martićeva,
·    Medvešćak – Grškovićeva.

Foto: PR
 
Komentari
+2
 
matilda2902
  • 12.6.2017 12:54:06
  • Bodova: 263
  • Prijavi
Bravo Lea!