8 predivnih prosidbi koje će vam dirnuti dušu

8 predivnih prosidbi koje će vam dirnuti dušu

Samo se pokušajte ne nasmijati ili pustiti koju suzu dok gledate ove filmiće

Prsten u čaši šampanjca ili u desertu je prošlo svršeno vrijeme. Sada je internet preplavljen zanimljivim, inovativnim videima s prošnjama i vjenčanjima – koji pokazuju što su neki spremni sve smisliti i napraviti za voljenu osobu. Neki možda čak i pretjeruju, ali kada si zaljubljen i u sedmom nebu ništa nije previše (iako biste se mogli predozirati pjesmom "Marry you" Brune Marsa).

Za ovu priliku izdvojili smo nekoliko najpopularnijih i najgledanijih prosidbenih videa na internetu:


Prosidba koja bi mogla osvojiti i Oskara

U ovoj ima svega uključujući otvaranje usta uz hitove boy bandova, flash mob plesanje, specijalne efekte i nekoliko ludih zapleta radnje – i isplati se pogledati svih 26 minuta.
 


Prosidba na portugalski način

Simpatični Portugalac osmislio je simpatičnu prijevaru, šetnju kroz sjećanja i posve originalnu pjesmu za svoju voljenu.
 


U lovu na prosidbu

Jay je za svoju dragu organizirao potragu za blagom koja uključuje shopping i posjet kozmetičkom salonu – tko to ne bi obožavao?
 


Prijatelji i obitelj u parku

Prijatelji i obitelj zajedničkim su snagama pridonijeli iznenađenju za ovu buduću mladenku. Sve u ovoj prosidbi je simpatično, no posebno su dirljive poruke sa najdražim sjećanjima na plaži.
 


Najbolja koreografirana prosidba

Postoji puno flash mob prosidbi na netu, ali ovi ljudi stvarno znaju plesati. I simpa namje što buduća zaručnica nema pojma što joj se sprema sve dok njen dragi ne uskoči među gomilu.  
 


Za ljubitelje putovanja

Ovaj mladi gospodin pribjegao je svakakvim smicalicama ovima kako bi iznenadio svoju voljenu putovanjem u Pariz i romantičnom prosidbom uz Eiffelov toranj.
 


Zaruke uz pomoć Disney likova

Kylie je mislila da ona i njen dragi snimaju filmić o njihovoj ljubavnoj priči za jedan projekt. No u šumarku ju je dočekala njena vlastita Disney bajka.
 


Preslatka prosidba iz "gepeka"

Ova prosidba kao da je ispala ravno iz neke hollywoodske romantične komedije. Preslatko!  
 
 
 
Komentari
+2
 
snjeska
  • 29.7.2014 8:58:41
  • Bodova: 2666
  • Prijavi
ajme presavrsen clanak, presavrsene prosidbe wooow, prelijep nacin da mi ukrasite dan
237
  • 30.6.2014 14:08:23
  • Bodova: 7628
  • Prijavi
Fuj...
anetera164
  • 22.6.2014 13:39:40
  • Bodova: 5670
  • Prijavi
Meni je to sve tako lijepoooo :)))