Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

7 odličnih stvari koje možeš učiniti za svoju karijeru

7 odličnih stvari koje možeš učiniti za svoju karijeru© Unsplash

Ako si u potrazi za koracima koje možeš napraviti kako bi napredovala u karijeri, a koji ne uključuju dodatne sate u uredu, evo nekoliko prijedloga

Kada je u pitanju razvoj karijere, nekoliko je očitih stvari koje trebamo činiti želimo li napredovati. Kvalitetan rad, dobri odnosi s nadređenima i kolegama, poštivanje rokova i samopromocija samo su neke od tih stvari.
 
Rast i razvoj tvoje karijere ne mora se odnositi samo na ono što se dešava unutar ureda. Zapravo, postoje mnoge odlične stvari koje možeš učiniti kako bi potaknula vlastiti napredak.
 
 
 Foto: Unsplash

Volontiraj

Upravo je volontiranje odlična prilika za upoznavanje novih ljudi i za sklapanje odličnih poznanstava, ali i za savladavanje nekih novih vještina. Osim toga, to je odlična prilika da učiniš nešto za dobrobit cjelokupne zajednice. Istraži koje su mogućnosti volontiranja u tvom gradu i odaberi ono što ti se najviše sviđa. To će ti pomoći da unaprijediš svoju karijeru, a i dobro ćeš se osjećati jer si učinila nešto vrijedno.

1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2