Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

17. Hairstyle News festival odgađa se za jesen 2020. zbog situacije s korona virusom

17. Hairstyle News festival odgađa se za jesen 2020. zbog situacije s korona virusom© Promo

Hairstyle News trebao se održati 28. i 29. ožujka 2020. u Zagrebu. Zbog trenutačne situacije, festival se odgađa za jesen 2020.

Hairstyle News, najutjecajniji festival u svijetu frizerstva u Hrvatskoj i regiji trebao se održati 28. i 29. ožujka 2020. godine u zagrebačkom Plaza Event Centru. No zbog trenutačne, neizvjesne situacije s korona virusom organizator festivala, Denis Vidović, u dogovoru s partnerima i edukacijskim timovima odlučio je odgoditi manifestaciju za jesen 2020.

Za sve kupljene ulaznice bit će izvršen povrat novca. Sve informacije o povratu sredstava za kupljene ulaznice nalaze se na hairstyle-news.hr mrežnim stranicama, a o novom datumu održavanja najomiljenijeg festivala frizerske struke organizator će poslati pravovremenu obavijest.

„Doza zdravog opreza nalaže nam da sačekamo da se razriješi situacija s korona virusom kako bismo osigurali da smo svi zajedno zaštićeni, i zdravstveno i poslovno. Sve što smo do sada pripremali, realizirat ćemo na jesen u duhu razvoja frizerske industrije.“ – poručio je Vidović. 


 
Komentari
+2