10 stvari koje radimo kada smo same

10 stvari koje radimo kada smo same© Pixabay

Bez obzira na to koliko voli svoju djecu ili partnera, svaka žena treba vrijeme za sebe kako bi se prepustila svojim malim užitcima

Nije tajna da sve žene vole provesti neko vrijeme potpuno same, bez roditelja, djece ili partnera. Toliko toga možemo učiniti same! Jer naša je mašta doista bezgranična.

Donosimo ti popis stvari u kojima žene uživaju kada su same, neke te možda iznenade, a u nekima se prepoznaš. 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MarthaAcunaSportWear (@marthaacunasportwear) on

 

Jedemo koliko god želimo 

Tada nas ništa ne sprječava da pojedemo cijelu čokoladu. Tada sok pijemo iz terapaka u miru, bez da nas itko moli da podijelimo. Najbolja stvar kod toga kad smo same jeste to da je sva hrana u kući samo naša i možemo jesti bez grižnje savjesti koliko god poželimo. 


(FOTO: Pixabay) 
 

Gledanje serija 

Serije koje žene vole pogledati, muškarci ne mogu ni nacrtane vidjeti. Stoga kada smo same volimo gledati naše "ženske" serije, pustiti pokoju suzu i prepustiti se emocijama. 


(FOTO: Pixabay) 
 

Slušanje glazbe, pjevanje i plesanje 

Kada nema nikoga, napokon pustimo Beyonce, Taylor Swift ili Justina Biebera, trčimo, skačemo, plešemo i pjevamo po kući. 

 

via Giphy 

 

 

Uživamo u trenutku 

Ne možemo poreći da svojeg partnera i djecu volimo najviše na svijetu, ali isto tako nam ponekada treba odmor od njih. Volimo samo sjesti na fotelju, uživati u tišini bez odgovaranja na ista pitanja po stoti put u danu. 


(FOTO: Pixabay) 

 

Kupanje u kadi 

Sama zamisao o kadi punoj balončića, maski na licu i opuštajućoj glazbi svakoj od nas stvara leptiriće u trbuhu. Kada ostanemo same uživamo u barem 20 minuta vruće vode i slobodne kupaonice! 


(FOTO: Pixabay) 

 

Čitanje 

Od djece ili od posla nismo neki časopisi ili knjigu već mjesecima uzeti u ruku. Zato samo zamisli praznu kuću, tišinu i sebe na fotelji kako uz šalicu kave čitaš omiljeni časopis ili knjigu koja već mjesecima skuplja prašinu na tvojem noćnom ormariću. 


(FOTO: Pixabay) 

 

Sjedenje na kauču i uživanje u čistoći 

Koliko puta ti se znalo dogoditi da pospremiš kuću netom prije nego djeca dođu iz škole i onda nakon sat vremena živčano gledaš kako je sav tvoj trud nestao? Upravo zato, mi žene obožavamo kada smo same pospremiti kuću, sjesti na stolicu i barem na kratko uživati u čistoći. 


(FOTO: Pixabay) 

 

Popravci po kući 

Nekada našeg partnera moramo zamoliti i po sto puta da promijeni neku žarulju, ofarba zid ili sastavi ormar. No, to možemo i mi! Žene obožavaju ostati same u stanu i uzeti stvari u svoje ruke te pokazati da nisu bespomoćne. 
 

 


via Giphy 

 
 

Šoping 

Koliko god da je zabavno ići u šoping s prijateljicama, žene su organiziranije kada su same i dokazano je da troše manje novca na nepotrebne stvari. Priušti sebi barem jednom u godini samostalno šoping u velikom centru. 


(FOTO: Pixabay) 

 

Spavanje 

Buka, vika i konstantna dječja potreba za majkom ti je donijela nedostatak sna? Oslobodi sebi nekoliko sati preko dana, zamrači stan i spavaj u tišini kao beba.  


(FOTO: Pixabay) 

 

 
Komentari
+2
 
irija
  • 30.10.2019 17:05:59
  • Bodova: 51085
  • Prijavi
Uživanje u trenutku,kupanje u kadi, čitanje,spavanje kako to volim.
tikica-
  • 30.10.2019 14:12:20
  • Bodova: 54904
  • Prijavi
Eto,baš je super biti sam.