Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Zoolimpijada

Zoolimpijada

Zimski program ZOO vrta Zagreb

Životinje drže mnoge rekorde. NAJBRŽE trči gepard. NAJDALJE skače klokan. Da postoje tako velike žabe klokan ne bi imao izgleda. NAJVIŠE skače buha. NAJJAČI je jedan drugi kukac, nosorožac. NAJSPORIJI je ljenjivac. NAJDUŽE spava lav. Životinje su u svim kategorijama osvojile same vrhove.

Koje mjesto bi ti osvojio da se nađeš u društvu životinja. Ne znaš? Imaš priliku saznati ako dođeš u Zoološki vrt na ZOOLIMIJADU. Nova je to zabava koju smo organizirali baš za tebe u kojoj imaš priliku biti NAJBOLJI. Okupi svoje prijatelje i odmjerite snage u zoo igrama. Tko je brži kad ne vidi. Tko je spretniji u rješavanju zagonetki. Tko bolje poznaje životinje. Tko je timski igrač. Pokaži svoje sposobnosti i znanje. Osvoji bodove i pobijedi. Za pobjednike smo osigurali medalje.

Za još uzbudljivije zimske praznike, od 3. siječnja do 11. siječnja pripremili smo svaki dan punih 6 sati zabave (od 9 do 15 sati). Pitaš se od kuda ti snage za sve to. Ne brini. Dobiti ćeš užinu i sok. I naravno slasticu za još bolje rezultate.

Pozvani su svi školarci od 2. do 8. razreda da dokažu svoje kvalitete i daju najbolje od sebe. Sad sigurno misliš, pih, lako je pobijediti nekoga iz trećeg razreda ako ideš u šesti razred ili kako ću ja pobijediti sedmaše a idem u drugi razred. Lako. Odmjerili smo vaše snage i natjecati ćeš se s vršnjacima. 2. i 3. razred je u prvoj grupi, 4. i 5. razred u drugoj, a 6.,7. i 8. razred u trećoj grupi.

Dobro pogledaj koji dan možeš sudjelovati i pobijediti te odnijeti kući medalju. Vi koji mislite da ne možete pobijediti još jednom razmislite i ne zaboravite da je NAJVAŽNIJE sudjelovati. Sigurni smo da ćeš se odlično zabaviti i nasmijati. A i za vas imamo nagrade. Počnite se pripremati. ZOOLIMIJADA samo što nije počela.

Trajanje programa: od 03. 01. do 11. 01. 2009.
Vrijeme: od 09:00 do 15:00 sati
Dob djece: od 2. razreda do 8. razreda osnovne škole
Termini:
DAN - 3. 1., subota 2. i 3. razred
 - 4. 1., nedjelja 2. i 3. razred
 - 5. 1., ponedjeljak 2. i 3. razred

 - 6. 1., utorak 4. i 5. razred
 - 7. 1., srijeda 4. i 5. razred
 - 8. 1., četvrtak 4. i 5. razred

 - 9. 1., petak 6., 7. i 8. razred
 - 10. 1., subota 6., 7. i 8. razred
 - 11. 1., nedjelja 6., 7. i 8. razred

Grupa:  svaki dan 20 djece
Vodstvo: grupu vode 2 edukatora
Hrana i piće: svakome užina, slastica i piće
Rezervacija i informacije: kod edukatora (svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati),
na telefon (01) 2302 -198 / kućni 3 ili na mail: edukacija@zoo.hr
(rezervacija  mailom vrijedi nakon povratne potvrde)

Napomene:
- mjesto susreta za početak programa je na stražnjem (kolnom) ulazu Zoo vrta (ulica Fakultetsko dobro)
- ulaznicu možete platiti prije početka samog programa na stražnjem ulazu
- rezervacija je obavezna zbog ograničenog broja grupe
- u slučaju lošijeg vremena PROGRAM SE NE ODGAĐA - većina programa se odvija u zatvorenim prostorima
Cijena: 50 kn

Više na www.zoo.hr


 

 
Komentari
+2