Znaš li kako zdravo izmoriti klince, a da ne izlaze iz kuće ili ih potaknuti da peru ruke? Ukradi ove sjajne ideje

Znaš li kako zdravo izmoriti klince, a da ne izlaze iz kuće ili ih potaknuti da peru ruke? Ukradi ove sjajne ideje© Pexels

Situacija u kojoj se nalazimo posebno je izazovna za roditelje male djece. Treba ih zabaviti unutar četiri zida, a i sačuvati svoje živce

Radiš od kuće, djeca su ti doma, tu je i suprug, možda još neki član obitelji. Gužva je, a ne možeš otići negdje i na miru popiti kavu niti djecu potjerati na igralište. U ovakvim situacijama proradi kreativnost i rezultira fantastičnim idejama.
 
U videu pogledaj genijalne načine na koje možeš zabaviti djecu, a pritom im priuštiti sat valitetnog tjelesnog odgoja i puno smijeha. I njima i sebi. Osmislio ih je tata koji je u istoj situaciji.

Vrijeme u kojem moramo svi biti doma ustvari je savršeno da se međusobno, unatoč propisanoj tjelesnoj distanci, duhovno približimo jedni drugima i ojačamo one najbitnije - obiteljske veze.
 

 

Često pranje ruku je trenutačno najvažnija stvar, ali kako nagovoriti dijete da to neprestano čini? Postoji nekoliko učinkovitih trikova.(FOTO: Pexels)

Jedan je da mu pričaš priču u kojem glavni junak voli prati ruke i tako nagovoriš dijete da to čini, drugi je da izmislite interaktivnu pjesmicu i ples u kojem u jednom trenutku treba oprati ruke, treći je da slikate rukama pa ih morate i prati, a četvrti je po nama i najučinkovitiji. Dosjetio ga se jedan tata.

On svome djetetu svaki dan na ručici nacrta virus i kaže mu da će nestati ako bude dovoljno prao ruke:) Naravno, pritom ga ne straši.
 
Komentari
+2