Westgate – mjesto za dobar početak školske godine

Westgate – mjesto za dobar početak školske godine

Posebni popusti u Westgate-u od 29.8. do 4.9.

Svaki početak škole označava novo životno razdoblje. I prije nego počnu svakodnevne obaveze  i školski zadaci, pozivamo roditelje i djecu da posjete Westgate, najveći klimatizirani prostor u Hrvatskoj, i osjete radosti dobrog shoppinga. Odzvonilo je visokim cijenama jer smo pripremili uštedu do -60% na odjeću, obuću, ruksake, školske torbe i pribor. Uživajte u najvećoj ponudi brendova na jednom mjestu i iskoristite odlične pogodnosti pri kupnji.

Tako vam za kupnju artikla na dječjem odjelu Marks&Spencer pruža popust od 50% na drugi povoljniji artikl. FOX vam uz kupnju artikla iz nove KIDS kolekcije jesen/zima daje 40% popusta pri kupnji drugog povoljnijeg artikla. Vero Moda, Jack &Jones, Only i One Green Elephant vam omogućavaju popust od -20% na cjelokupan asortiman od 29.8. do 4.9.

Naše tri knjižare također su pripremile atraktivne pogodnosti; Knjižara Ljevak poklanja komplet bilježnica za sve predmete uz kupnju udžbenika u iznosu većem od 500 kn, Mozaik knjiga nudi 10% popusta na cjelokupan asortiman u knjižari za kupnju Antuntun vrećice za papuče dok Profil ima posebnu ponudu za lakše učenje sniženu od 50% do 80%. Benetton omogućava popust od 10% na cjelokupni dječji asortiman za gotovinsko plaćanje, a Pittarello na dio dječje obuće daje popust do 60%, a za ruksake i školske torbe do 33%. Trebate li cipelice i tenisice svakako posjetite Bambi, Froddo, Nike i Adidas. Kako bi vaši mališani zablistali, Simple frizerski salon omogućava popust od 50% na dječje šišanje.

Westgate raspolaže najvećom besplatnom igraonicom za djecu, a u subotu, 3. rujna u 17 h, će se upravo tamo održati predstava „Pčelice, pazi“ koja je za djecu u dobi od 4 do 10 godina besplatna!
 
Komentari
+2