Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Taekwondo klub „Čigra“ poklanja Vam mjesec dana besplatnog treninga

Taekwondo klub „Čigra“ poklanja Vam mjesec dana besplatnog treninga

Želite li za svoje dijete nešto više od samog treniranja?

TKO SU ONI?

Taekwondo klub „Čigra“ osnovan je 2003. godine i djeluje kao punopravni član HTS-a. Lokacije na kojima djeluju su O.Š. „Kustošija“, O.Š. „Petra Zrinskog“, O.Š. „Pantovčak“ i klupska dvorana opremljena kao suvremeni trening centar u Bleiweisovoj 24.

Kvalitetom rada kontinuirano ostvaruju zapažene sportske rezultate u Hrvatskoj i inozemstvu. Najzaslužniji za to su odlični uvjeti rada te stručan i obrazovan trenerski kadar koji se konstantno usavršava za rad s najmlađim dobnim skupinama.
Uz široku lepezu aktivnosti i programa za Vašu djecu ovakav klub san je svakog djeteta da uz zabavu, rad i zadovoljstvo dosegne više ciljeve u životu.

U suvremeno opremljenom trening centru u Bleiweisovoj 24, nude Vam mjesec dana besplatnog treninga za Vaše mališane, kako bi im približili ovu drevnu borilačku vještinu koja je danas olimpijski sport i ujedno najpopularniji borilački sport u svijetu.


S obzirom na dob, nude se dva programa:

1. SPORTSKA IGRAONICA 
Suvremena sportska igraonica za djecu od 4-6 godina koja uz stručnu pomoć trenera s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom usavršavaju motoričke sposobnosti, brzinu i koordinaciju te usvajaju osnove taekwondo vještine bitne za daljnji sportski napredak.

2. MALA ŠKOLA TAEKWONDO-A
Natjecateljski taekwondo program kroz koji djeca od 7 godina nadalje usvajaju vještine sportske borbe, samooobrane i forme.
Sustavnim pristupom koncipiranja treninga djeca vrlo brzo ostvaruju zapažene rezultate i fizičkom i natjecateljskom obliku.
 

Više na:
http://www.taekwondo-cigra.hr/
https://www.facebook.com/tkdcigra

Iskoristite priliku i uvjerite se da Taekwondo klub „Čigra“ pruža djeci puno više od samog treniranja! Za sve informacije kontaktirajte ih na 098/9599-100 ili boris.cigra@gmail.com!!
 
Komentari
+2