Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Najbolji i najkorisniji pokloni za tvog školarca

Najbolji i najkorisniji pokloni za tvog školarca© PIXABAY

Djeci je bitno pružiti i druge zanimljive i edukativne alternative, a ne samo igračke

S pojavom Zdravoljubaca, Fortnighta, hover boarda i mnogih drugih zanimljivih "igrački" tvoja djeca više ne očekuju iznenađenja za rođendan, nego imaju zahtjeve. U redu je djetetu pružiti ono što želi i obradovati ga igračkom najdražeg lika iz omiljenog filma, dresom omiljene momčadi ili novom video igricom, no vrlo je bitno djetetu priuštiti i edukativne i korisne igračke i druge zanimljive alternative koje će potaknuti razvitak njegovog mozga i sposobnosti. Iako možda tvoj školarac ovu ideju neće prihvatiti tako oduševljeno kao najnoviji album za sličice, na tebi je da mu edukativne igračke i iskustva predstaviš kao korisne, zato što one to i jesu. U današnje doba sve veće popularizacije gadgeta nismo ni svjesni koliko to loše utječe na djecu i njihov psihički i fizički razvitak. No, ne brini pronašle smo igračke i alternative koje će tvom djetetu biti zanimljive, ali i poučne. 
 

via Giphy

1. Zanimljivi i interaktivni časopisi i knjige

Tko kaže da je sva literatura djeci dosadna? Danas postoji puno knjiga o različitim temama koje su djeci zanimljive, a u isto vrijeme ih mogu educirati o puno relevantnih stvari.

National Geographic je samo jedan od primjera platformi koje kreiraju različite zabavne sadržaje za djecu u pisanom obliku na vrlo jedinstven način. Uz ove časopise djeca svaki mjesec mogu učiti o raznim temama kao što su ljudsko tijelo (te u svakom broju skupljati jedan od dijelova kostura kojeg na kraju mogu sami nagraditi), divlje i nepoznate životinje (uz koje skupljaju sličice i otkrivaju puno o flori i fauni u različitim dijelovima svijeta), svemir (kupi svom školarcu stiroporne lopte od kojih može napraviti planete i objesiti ih na svoj strop) i još puno drugih tema. 

Ovo su samo neki od načina na koje možeš svom djetetu od malih nogu približiti čitanje, učenje i istraživanje.
1/4
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2