Jeste li pripremili đaka za novu školsku godinu?

Jeste li pripremili đaka za novu školsku godinu?

Ljeto bez školskih briga za roditelje

Završetak školske godine roditeljima donosi nove napetosti. Svaki roditelj zna da kupnja odgovarajućih udžbenika i školskog pribora iziskuje čekanje u redovima knjižara i gubitak vremena na traženje onih udžbenika koje su odabrali profesori.

Ove školske godine dodatne glavobolje stvara i činjenica da su svi udžbenici potpuno novi. Roditelji neće biti u mogućnosti dodatno uštedjeti nabavkom od starije djece ili prijatelja.  Predbilježbe za udžbenike su u punom jeku, no tisak i isporuka predviđeni su za kasnije od planiranog, stoga svaki dan igra ulogu hoćete li udžbenike dobiti do početka školske godine.

Zahvaljujući internet trgovini sve ove poteškoće znatno su olakšane. To je razlog zašto se sve veći broj roditelja odlučuje za narudžbe udžbenika putem interneta. U nastavku donosimo ključne razloge zašto udžbenike naručiti online.

Elegantno rješenje online narudžbe udžbenika dostupno je već četvrtu godinu za redom uz eKupi.hr. Gotov popis školskih udžbenika, omotani udžbenici, personalizirane naljepnice, besplatna dostava do vrata na odabrani datum, odlične cijene školskog pribora i dodatni popusti, plaćanje do 12 rata bez kamata i bezbrižno ljeto garantirani su uz ovu najveću internet trgovinu u Hrvatskoj i regiji.

Jednostavno do pravog  popisa udžbenika za vašeg đaka.
Samo odaberite školu i razredi i popis udžbenika je spreman. Kupnja je automatizirana, a sve što je potrebno je s popisa odabrati udžbenike koje trebate.  Na eKupi nabavite povoljno i školski pribor i opremu te potpuno bezbrižni krenite na zasluženi odmor.

Koristite i dodatne pogodnosti za još bolje raspoloženje.
Sve roditelje koji kupnju školskih udžbenika obave do 20.7.2014. eKupi nagrađuje besplatnom dostavom  na odabranu adresu.

Više informacija saznajte na www.ekupi.hr
 
Komentari
+2
 
mamica42
  • 22.8.2014 14:47:06
  • Bodova: 21872
  • Prijavi
Ekupi je zakon!Nema besplatnih udžbenika za nas...uh!!! A dvoje školaraca.
shirley_xoxo
  • 15.7.2014 21:56:44
  • Bodova: 1415
  • Prijavi
aah, dobivamo besplatne. fino fino :) zg <3