Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Dočekajte ljeto u Trešnji

Dočekajte ljeto u Trešnji

Završetak školske godine proslavite u Trešnji uz raznolik i besplatan program.

Kako bi djeca provela kvalitetno vrijeme tijekom ljetnih školskih praznika, kazalište Trešnja otvara svoja vrata uz raznolik program i slobodan ulaz za sve zainteresirane.

U sklopu Dana otvorenih vrata, 16. i 17. lipnja, održat će se nagradni natječaj za male kreativce, izvest će se predstava Najotmjeniji div u gradu, nastala prema prekrasnoj priči Julije Donaldson, a posjetitelji će moći posjetiti sat baleta i sudjelovati u programu U kazalištu o kazalištu, te zaviriti u sve dijelove kazališta koji inače nisu dostupni javnosti.

Zbog ograničenog broja mjesta, ulaz na predstavu i program U kazalištu o kazalištu bit će omogućen uz predočenje kupona koji se sat vremena prije početka može preuzeti na blagajni kazališta.

Baletni ljetni kamp Trnoružica u Trešnji
 

 
U prvom tjednu ljetnih školskih praznika u Trešnji će započeti  ljetni baletni kamp Trnoružica u Trešnji. Prilika je to za sve malene ljubitelje baleta da se okušaju u plesu jer za upis na radionice nije potrebno predznanje.

Pod vodstvom tri voditeljice iz Male performerske scene polaznici će se upoznati s klasikom baletne literature, Trnoružicom, P. I. Čajkovskoga, te naučiti koreografiju prilagođenu njihovom uzrastu.

Kamp će trajati od 18. do 21. lipnja. Za ogledni sat djevojčice će na dar dobiti baletni tutu i cvjetnu tijaru, a dječaci kostim princa.
Raspored događanja i informacije o upisima na radionice možete pronaći ovdje.

PROGRAM:
16. i 17 lipnja – DANI OTVORENIH VRATA U TREŠNJI

Subota, 16. lipnja

10,00 sati – kreativni nagradni natječaj i druženje u igraonici
10,00 sati – otvoreni sat baleta u baletnoj dvorani
11,00 sati – predstava Najotmjeniji div u gradu (uzrast: 2+ godine)
12,00 sati – otvoreni sat baleta u baletnoj dvorani
 
Nedjelja, 17. lipnja
17,00 sati – otvoreni sat baleta u baletnoj dvorani
18,00 sati – program U kazalištu o kazalištu (trajanje – oko dva sata)

 
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 11.6.2018 10:22:42
  • Bodova: 44755
  • Prijavi
da je bar bliže...