Ženska odijela su uvijek dobra ideja, a Mango ima super modele

Ženska odijela su uvijek dobra ideja, a Mango ima super modele© Mango

U spoju s najnovijim trendovima, odijela izgledaju bolje nego ikad, a osvježena su novim materijalima, siluetama i krojevima

Ljeto je pri kraju, a većina nas se vratila na posao i svojim uobičajenim obavezama. Ovaj prijelazni period donosi nam mnoge modne dileme, a svaki se dan suočavamo se jednim te istim pitanjem - što odjenuti na posao? High street brendovi donose odlična rješenja i komade koji će savršeno upotpuniti sve jesenske poslovne kombinacije.
  Tijekom prvih dana jeseni slojevito odijevanje najbolji je izbor, a kao jedan od ultimativnih favorita svake poslovne garderobe istaknula su se odijela. Istovremeno vrlo klasična i elegantna, odijela se ove jeseni ponovno vraćaju na modnu scenu pa ćemo ih vrlo rado nositi u svim prigodama, a ne samo za posao.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Claudia Grabowska (@cgrabowska)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Claudia Grabowska (@cgrabowska)


U spoju s najnovijim trendovima, odijela izgledaju bolje nego ikad, a osvježena su novim materijalima, siluetama i krojevima. Vrlo su popularne neutralne boje te oversized modeli, a u ponudi high street brendova osobito se ističu odijela naglašenih rukava.
 
Klasično odijelo uvijek možeš začiniti zanimljivom bluzom ili pak upečatljivim modnim dodacima, a odlično će izgledati čak i u kombinaciji s T-shirtom i tenisicama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Claudia Grabowska (@cgrabowska)


Jedan od brendova u čijoj ćeš ponudi pronaći odlična odijela je Mango, a mi smo u nastavku izdvojile nekoliko najboljih modela iz njihove aktualne ponude.
 
Foto: Instagram, Mango

Sako na preklop i mini suknja


Sako 549,90 kn, mini suknja 199,90 kn
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2