Zara ima odlične modele pletiva za sve prigode. U ovim se komadima već vidimo

Zara ima odlične modele pletiva za sve prigode. U ovim se komadima već vidimo© Zara

Svestrano pletivo će i ove jeseni biti jedan od ključnih komada svih naših kombinacija, a u spoju s najnovijim trendovima izgleda zaista sjajno

Jesenski i zimski dani nezamislivi su bez tople pletenine, a prvi modeli vesti, džempera i kardigana stigli su i u ponudu naših omiljenih high street brendova pa je sada idealna prilika za šoping želiš li spremna dočekati novu sezonu.  
Iako su dani još uvijek topli, rana jesen može biti izuzetno varljiva pa su jutra i večeri svježe. U tim će ti trenucima slojevito odijevanje uz dodatak toplog kardigana ili veste lagano prebačene preko omiljene haljine biti najbolji izbor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli E L B O R N (@elborn_doris)


Svestrano pletivo će i ove jeseni biti jedan od ključnih komada svih naših kombinacija, a u spoju s najnovijim trendovima izgleda zaista sjajno. Osobito su nam se svidjeli Zarini modeli, a ponuda popularnog španjolskog high street brenda i ove jeseni oduševljava.
 
Od klasičnih basic džempera pa do predimenzioniranih kardigana, Zara nudi ponešto za svakoga. Dominiraju neutralni tonovi, a najviše se ističu kardigani različitih krojeva te majice s povišenim ovratnikom koje će i ove jeseni biti vrlo trendi. Možeš ih kombinirati na razne načine, a vrlo će dobro izgledati uz jeans ili pak suknju od umjetne kože.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli meganellaby (@meganellaby)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SARA CRAMPTON (@harperandharley)


Za prve jesenske dane savršeno će ti doći puloveri kratkih rukava te pleteni topići koje možeš nositi i kao loungewear odjeću, a nekoliko savršenih modela pronaći ćeš i u Zarinoj ponudi.
 
Želiš li obogatiti svoju garderobu za jesen s nekoliko novih komada pletiva, zaviri i u Zarinu ponudu, a neke od najljepših komada pletiva iz aktualne kolekcije donosimo u nastavku.
 
Foto: Instagram, Zara

Pleteni top od mješavine vune s ovratnikom, 179 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2