Zara ima izbor najljepših haljina, a ovih 20 želimo u svom ormaru

Zara ima izbor najljepših haljina, a ovih 20 želimo u svom ormaru

Svake sezone nestrpljivo čekamo vidjeti što nam je Zara novo pripremila, a niti ove jeseni nas nije razočarala ponudom prekrasnih haljina

Zara nam iz godine u godinu dokazuje kako svojim kreacijama zaslužuje mjesto na vrhu ljestvice stylish high street brendova. Željno smo iščekivale vidjeti kakve su nam poslastice pripremili ove sezone, a posebno smo se fokusirale na ponudu haljina. 
  
Baš kao što ne možemo odoljeti pletivu iz H&M, Zara je poznata po svojim jedinstvenim haljinama koje možemo nositi u svakoj prigodi. Bilo da idemo na posao, kavu s prijateljicama ili na spoj s voljenom osobom, Zara ima spremne kreacije u kojima ćemo zablistati. Upravo zato smo jedva dočekale vidjeti haljine koje su pripremili za nadolazeću sezonu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA Official (@zara) on


Ono što svakako možemo primijetiti je mnogo umjetne kože, lepršavih šarenih tkanina, ali i korištenje nešto zagasitije palete boja. Iako bi najradije kupile cijelu kolekciju, odlučile smo se za 20 favorita koji su nam zapeli za oko. Cijene se kao i obično kreću od 200 do 300 kuna iako ima nekoliko posebnih komada za koje ćemo izdvojiti nešto više. 

Ako ti se svidio naš izbor svakako nam u komentarima reci koja je tvoja omiljena haljina te za koju bi ju prigodu obukla. 
 
Karirana mini haljina, 230 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2