Zablistaj poput prave dive: obori ga s nogu za Valentinovo

Zablistaj poput prave dive: obori ga s nogu za Valentinovo

Otkrivamo ti nekoliko odličnih modnih kombinacija za najromantičniji dan u godini

Bliži nam se Valentinovo, odnosno Dan zaljubljenih pa je to odlična prilika da se malo dotjeramo i da proslavimo svoju vezu, brak ili bilo koji drugi odnos koji se temelji na ljubavi.
 
Bilo se spremaš na dejt za Valentinovo s dragim ili pak s prijateljicama, a nedostaje ti ideja o tome što odjenuti, imamo za tebe nekoliko odličnih prijedloga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Susana Machado (@suvelle)

Tvoja kombinacija za Valentinovo uopće ne mora biti dosadna niti pak mora uključivati crvene komade odjeće. Uostalom, to je tako isfurano i dosadno. Ti budi svoja pa odjeni nešto u čemu ćeš se osjećati privlačno i seksi, ali i udobno. Tvoj outfit ne mora vrištati da je Valentinovo.
 
Želiš li izgledati elegantno, ali izbjeći dosadne kombinacije, imamo za tebe nekoliko alternativnih opcija za Valentinovo sa stilom.

Foto: Unsplash, Instagram

Kožne tajice i bijeli sako

Jedna vrlo jednostavna kombinacija koja se sastoji od komada koje uglavnom svatko ima u svom ormaru. Kožne tajice su seksi, a sako izgleda otmjeno u svakoj kombinaciji. Želiš li izgledati elegantno i chic, odjeni bijeli sako a cijelu kombinaciju možeš začiniti nakitom, torbicom i štiklama. Za malo opušteniju varijantu, ispod sakoa možeš nositi obični T-shirt. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fashion Black And White (@fashion_black_and_white)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Assitan (@stylesbyassitan)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Masha (@masha_theone)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leather Legs (@leather.leggings.lover)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leather Legs (@leather.leggings.lover)

1/5
 
Komentari
+2
 
canyon
  • 13.2.2019 9:06:31
  • Bodova: 16797
  • Prijavi
Ima lijepih kombinacija, volim haljine ali i neke lijepe kosulje. Trazim crveni bijeli sako, klasika ali naci ih nigdje....
malikekoserk1
  • 12.2.2019 14:48:43
  • Bodova: 23763
  • Prijavi
Baš genijalne ideje , moje društvance i ja idemo na kućnu zabavu , pa ću si priuštiti neku haljinu , malo za promjenu , već kad smo na toplom.