Za svaku prigodu: I Mango ima odlične modele sandala za toplije dane

Za svaku prigodu: I Mango ima odlične modele sandala za toplije dane© Mango

U ponudu naših omiljenih brendova već su stigli prvi modeli sandala za ljeto i izgledaju fantastično, a jedan od brendova čija nas je ponuda osobito oduševila je Mango

Posljednjih nekoliko tjedana provodile smo u udobnosti vlastita doma, u mekanim papučama i loungewear komadima, no sada se situacija uzrokovana pandemijom počela normalizirati pa se i naš svakodnevni život lagano vraća u 'normalu'.  
Mnogi od nas vraćaju se na posao i svojim uobičajenim rutinama, a to znači da ćemo opet moći uživati u trendi i ženstvenim kombinacijama za posao, ali i odlazak do grada. Osim trendi komada kojima ćemo osvježiti svoju garderobu za toplije dane koji su pred nama, tu su i svestrani modni dodaci koji će i onu najobičniju kombinaciju učiniti efektnom i zanimljivom.
 

via Tenor
 
Jedan od omiljenih dodataka i favorit mnogih žena za ljeto su sandale koje su praktične, šarmantne i udobne, a mogu se nositi uz razne kombinacije, bilo da je riječ o poslovnim ili pak ležernijim prigodama.
 
U ponudu naših omiljenih brendova već su stigli prvi modeli sandala za ljeto i izgledaju fantastično, a jedan od brendova čija nas je ponuda osobito oduševila je Mango. U ponudi ovog španjolskog brenda pronaći ćeš zanimljive modele koji odišu jednostavnošću i elegancijom. Osim modela s potpeticom, tu su i svestrane ravne sandale s remenčićima koje će savršeno pristajati uz svaki styling. Naš izbor sandala iz Mangove ponude donosimo u nastavku.
 

Foto: Mango

Mango, 169 kn

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 7.5.2020 9:10:18
  • Bodova: 61952
  • Prijavi
Definitivno 7.! Preslatke su mi.