Za posao, plažu ili svatove, midi haljine uvijek su in - a sad su još i na sniženju

Za posao, plažu ili svatove, midi haljine uvijek su in - a sad su još i na sniženju

Dovoljno prozračne, a istovremeno elegantne, midi haljine najbolji su izbor ako tijekom ljetnih mjeseci želiš izgledati chic i osjećati se udobno

Koliko si puta tijekom ljetnih mjeseci proklinjala vrućinu i pomislila 'da barem mogu po svijetu hodati u donjem rublju'? Vjerujemo kako nisi jedina. Iako bi sve rado takve šetale svijetom, svjesne smo da se nekih pravila moramo pridržavati i da se ipak u uredu ne možemo pojaviti u omiljenom grudnjaku. 
  
Midi haljine ili haljine srednje dužine odličan su način kako se tijekom ljetnih mjeseci rashladiti, ali istovremeno izgledati profesionalno i pristojno. Ne postoji vrsta haljine koja je toliko raznovrsna kao midi haljina. Primjerene su za sve prilike i s midi haljinom jednostavno ne možeš pogriješiti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A T I E P E N N Y ?? (@katiepenny) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kathrin (@aimingsomewhere) on


Zato smo pročešljale high street ponudu i pronašle haljine srednje dužine za svaku prigodu: od pamučne lepršave bijele haljine za plažu, do šljokičaste haljine u kojoj ćeš zasjati na svadbi, ali i decentne puderasto ružičaste haljine u kojoj svima na poslu možeš pokazati tko je šefica. 
 
Zara haljina, 300 kn

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 11.7.2020 14:14:35
  • Bodova: 22464
  • Prijavi
Odličan izbor , baš ima lijepih haljina.