Vrijeme je za traper jakne: U ponudi naših omiljenih brendova pronašle smo 15 trendi modela

Vrijeme je za traper jakne: U ponudi naših omiljenih brendova pronašle smo 15 trendi modela

Svestrana i efektna i lako se kombinira uz razne outfite, a ovog proljeća najpopularniji će biti oversized modeli i to u svim bojama

Bez imalo sumnje možemo reći da je traper jakna jedan od nezaobilaznih komada proljetne sezone, a već godinama vješto prkosi modnim trendovima i svake je godine viđamo na modnoj sceni.
 
Ovisno o trendovima, mijenjaju se krojevi i boje, no traper jakna i dalje ostaje favorit mnogih žena. Svestrana je i efektna i lako se kombinira uz razne outfite, a ovog proljeća najpopularniji će biti oversized modeli i to u svim bojama. Osim u klasičnoj plavoj, vrlo su popularni i modeli u crnoj i bijeloj boji, ali i u netipičnim pastelnim tonovima poput zelene i lila boje.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sara Escudero (@collagevintage)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lucy Williams (@lucywilliams02)


Na police naših omiljenih trgovina prvi modeli su već stigli i izgledaju zaista odlično, a osim predimenzioniranih modela, ističu se i traper jakne s puf rukavima koji su ovog proljeća veliki hit. Možeš ih kombinirati uz suknje, midi haljine, hlače pa čak i traperice. Traper jakna udobna je i praktična, a u svaki outfit unosi dozu opuštenosti i ležernosti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)


Ako u svojoj garderobi još uvijek ne posjeduješ bar jedan model traper jakne, onda je sada pravo vrijeme da se to promijeni. Zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile čak 15 upečatljivih modela traper jakni koji će se uklopiti u svačiji styling.
 

Foto: Instagram, Bershka, Mango, Orsay, Reserved, Zara

Bershka, 149 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 25.2.2020 14:41:08
  • Bodova: 23779
  • Prijavi
Baš ima lijepih u ponudi. Volim traper jakne , super su za prijelazno razdoblje. Više volim malo neobičnije modele kao na 4 str.