Uvijek možete izabrati svoje najbolje izdanje!

Uvijek možete izabrati svoje najbolje izdanje!

Nosi li vrag Pradu?

Uvijek nam govore kako možemo odabrati manje- više sve, ali kad stanete ispred svog garderobnog ormara, tada kao da je vrag odnio svaku mogućnost dobrog odabira. Ako taj vrag još nosi i Pradu, pa tko bi mu doskočio?!

Mnogi su gledali film "Vrag nosi Pradu" ili su barem čuli za njega,  no koliko ste zaista gledali film? Niste mogli ne vidjeti promjenu na lijepoj Andrei. Njeni prvi dani  u modnom bussinesu bili su čista modna katastrofa od forme odjeće, a tako i do boja. Ali minutu za minutu, uz pomoć znalaca, ona se iz prosječne djevojke sve više približavala prekrasnoj ženi...

Bili ste svjedoci takvih promjena mnogo puta i na našoj estradi. No, kad bi bila riječ o vama – tada biste opet bili skeptični. Svi se volimo izgovarati nedostatkom vremena pri jutranjem odabiru odjeće ili nedostatkom novca kad smo u kupovini, ili najčešće, a to je ujedno i najtragičnije, nedostatkom volje.

Zašto vam nedostaje volja da iz svog izgleda učinite maksimalno dobro izdanje?
Možda je u pitanju nešto drugo? Možda je u pitanju nedostatak znanja? Jer tko bi se danas snašao u ovakvoj ponudi svega i svačega? Tko zna odabrati pravu košulju za sebe kad prođe 35-tu godinu? Ima ih. No, za sve one koje to ne znaju postoji image consulting. Za početak trebe se znati suočiti s bojama. A njih je puno i različite su, neke vam se sviđaju, neke baš i ne, neke vam se sviđaju na drugima, a neke se nikad niste usudili niti probati.

No, opet molim da se sjetite, ako ste gledali film "Vrag nosi Pradu", svog vlastitog osmijeha odobravanja kad je Andrea (Anne Hathaway) po prvi put ušla u redakciju potpuno nova. Bila je lijepa, zapravo neodoljiva i taj je image nastavila 'podgrijavati' kako se film dalje razvijao. No, ukoliko voajerski želite zaviriti u stvarni život Anne Hathaway, iste te glumice koja je upriličila lik Andree, tada ćete vidjeti kako ona nije tako savršena kako nas je navela vjerovati u filmu. Ali je nosila suknju idelane duljine, jaknu idealnog kroja, kaput idealne boje i činilo se da je sve idealno. Ali, za nju osobno! Iako sam ja, osobno, tražila onu famoznu Chanelovu kapu po mnogim modnim metropolama u jeci koja je ostala za spomenutim filmom i jedino što sam čula u svim Chanelovim dućanima bilo je: "Prodano!" Dakle, ta je kapa očito zapela mnogima za oko, a vjerujem da je mnogima i pristajala, uostalom, ona je bezvremenska! I što zaključiti? Treba samo znati odabrati kapu, ali i košulju, i boju, i remen, i duljinu, i kroj... i pri svemu biti SVOJ!!!

I kad niste pri volji, i kad ne znate, i kad nemate jer izbor je na vama, a da bi vam bio lakši koristite uslugu image consultinga. Dovoljno je, u većini slučajeva, posjetiti image consultanta,  jednom u životu i olakšati svaki slijedeći izbor.
Dakle, drage moje, ja vam savjetujem da izaberete SVOJE NAJBOLJE IZDANJE!

Andreja Horvatić
image consulting specialist
www.profashion.com.hr


 
Komentari
+2
 
buuu
  • 2.4.2013 18:35:35
  • Bodova: 13123
  • Prijavi
ja sam sama svoj consulting, i sva sam si super! hahahaaa..