Urbani i elegantni 'must-have' komadi iz Massimo Dutti održive kolekcije za jesen koji su nas osvojili

Urbani i elegantni 'must-have' komadi iz Massimo Dutti održive kolekcije za jesen koji su nas osvojili© Massimo Dutti

Najnovijom kolekcijom za nadolazeće jesenske dane prevladavaju neutralni tonovi, a dominira toplo pletivo, klasični krojevi i elegantni komadi idealni za svakodnevne prigode

Brza moda i masovna proizvodnja u posljednjih su nekoliko godina nanijeli velike štete okolišu pa je počela rasti i svijest potrošača. Sve veći broj je onih koji biraju minimalizam i manje, održive brendove koji nude odjeću koja je u skladu s ekološkim standardima.  
Kako bi odgovorili na takav trend, u posljednje su vrijeme i popularni high street brendovi počeli više pažnje posvećivati održivosti i ekologiji, kao i materijalima od kojih se izrađuje odjeća. Tako su u mnogim novim kolekcijama zastupljeni prirodni materijali poput lana i pamuka ili pak recikliranog poliestera.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tana (@tana_galu)


Popularni Massimo Dutti nedavno je predstavio kolekciju za jesen i zimu pod nazivom 'Join Life', a riječ je o održivoj kolekciji koja ističe kozmopolitsku i ugodnu odjeću, a pritom poštuje prirodu.
 
Poznati španjolski brend poznat je po klasičnim i minimalističkim krojevima te visokokvalitetnim materijalima, a najviše ih vole moderne žene koje njeguju klasični, urbani i elegantni stil.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Massimo Dutti (@massimodutti)


Najnovijom kolekcijom za nadolazeće jesenske dane prevladavaju neutralni tonovi, i inače karakteristični za ovaj brend, a dominira toplo pletivo, klasični krojevi i elegantni komadi idealni za svakodnevne prigode pa ćeš sigurno i sama pronaći nekoliko favorita kojima možeš osvježiti svoju garderobu za jesen.
 
Naši izbor komada pogledaj u fotogaleriji u nastavku.  
 
Foto: Massimo Dutti

Pulover s uspravnim ovratnikom, 499 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2