Udobno donje rublje ne mora biti manje zavodljivo, a ovi će te komadi u to uvjeriti

Udobno donje rublje ne mora biti manje zavodljivo, a ovi će te komadi u to uvjeriti© www.profimedia.hr

Uz pravo donje rublje možemo se osjećati neodoljivo, ali takvi komadi su obično neudobni. Ovi meki i seksi grudnjaci i gaćice pokazali su nam da jedno može s drugim

Pravo donje rublje može nam podići samopouzdanje i dati nam osjećaj da možemo sve na svijetu. Sama činjenica da ispod slojeva odjeće imamo nešto zavodljivo za što samo mi znamo daje nam određeni osjećaj tajnovitosti i misterije. No takvo seksi donje rublje je obično vrlo neudobno. 
  
Možda je upravo to razlog zašto ne hodamo svakodnevno u korzetima, čipkastim grudnjacima i mini gaćicama. Kada pomislimo na udobnije komade donjeg rublja prvo što nam padne na pamet su velike 'bapske' gaćice i pamučni sportski grudnjaci. Iako to je najudobnije rublje na svijetu, high street brendovi ponudili su nam zanimljivu kolekciju donjeg rublja koje je vrlo zavodljivo, ali istovremeno ugodno za svakodnevno nošenje. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lounge (@loungeunderwear) on


Čipkasti grudnjaci bez žice, prozirne gaćice koje se ujedno jako udobne i preslatki kompleti koji će pristajati svakoj od nas samo su dio ponude koju smo pronašle. Odaberi neki od zavodljivih komada i uživaj u njima osnažena i spremna za nove pobjede. 
 
Sinsay grudnjak, 50 kn

1/11
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 16.9.2020 12:15:50
  • Bodova: 49760
  • Prijavi
Pa baš i nisu nešto,možda oni sa tratinčicama.