U ponudu high street brendova stigle su prve cozy pidžame za prohladne jesenske večeri

U ponudu high street brendova stigle su prve cozy pidžame za prohladne jesenske večeri

Hladnija sezona donijet će nam sive i kišne dane koje ćemo rado provoditi u toplini vlastita doma, a savršen izbor za takve trenutke je omiljena pidžama

Pred nama su hladniji dani te ćemo puno više vremena provoditi u toplini i udobnosti vlastita doma. Takve trenutke odmaranja i opuštanja dodatno će uljepšati i udobne pidžame koje ćemo rado nositi kao dio svojih kućnih kombinacija.
   
Pidžame su odavno prestale biti samo funkcionalan komad, a danas se u ponudi brojnih brendova mogu pronaći cozy modeli od udobnih materijala kao što su pamuk, lan, flis ili saten.
 
S obzirom na to da je vrlo udobna, pidžama ti osim za spavanje može poslužiti i kao savršena odjeća za sve one trenutke provedene na kauču, uz omiljenu seriju i šalicu toplog napitka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carrie Santana da Silva (@wishwishwish)


U ponudu brendova već su stigli prvi modeli za prohladne jesenske dane, a dominiraju one s romantičnim uzorcima ili pak printom Disneyevih likova. Neki od modela vrlo su praktični pa ti mogu poslužiti i kao loungewear odjeća
 
Neke od najljepših modela iz aktualnih kolekcija u kojima ćeš rado provoditi sve jesenske vikende koji su pred nama donosimo u nastavku.
 
Foto: Instagram, H&M, Oysho, Reserved
 

H&M - Pidžama s uzorkom, 150 kn

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2