U high street ponudi pronašle smo najbolje komade za nadolazeće prijelazno razdoblje

U high street ponudi pronašle smo najbolje komade za nadolazeće prijelazno razdoblje© bershka/stradivarius/pull&bear

Neke od svojih omiljenih ljetnih komada možeš nositi sve do kraja listopada, a mi smo ih izdvojile neke od njih

Ljetna moda sjajna je i svi ju obožavamo - od razigranih haljina, kratkih hlača, pa sve do lepršavih topova. Ipak, složit ćemo se da vrijeme brzo prolazi i, iako je kolovoz tek počeo, nećemo se ni okrenuti, a već će doći rujan, a s njime i hladnije, jesensko vrijeme.

 

Ipak, iako bismo pomislili da će jesenska garderoba biti u punoj snazi jednom kada stignu rujan i listopad, to često nije slučaj. Stoga se često pitamo - što točno nositi? 

Ovdje u igru ulazi odjeća za prijelazno razdoblje s ljeta na jesen, a to znači da neke od svojih omiljenih ljetnih komada možeš nositi sve do kraja listopada. Mi smo izdvojile pet odjevnih predmeta koje obožavamo nositi ljeti, a koje ćemo zasigurno nositi i u ovom prijelaznom razdoblju, a izdvojile smo i po nekoliko komada iz high street ponude.


 
Pleteni top

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lucie Mahe´ (@lucie.rose.mahe)Za dane u kojima se osjećaš posebno "jesenski", ali je još uvijek vruće, pleteni top savršen je izbor. Izgleda kao siguran prijelazni korak prema jesenskoj modi, a opet je odličan ljetni komad. Kada malo zahladi, izgledat će sjajno ispod kožne jakne.


Stradivarius, 119,90 kn
Zara, 99,90 kn
?Zara, 99,90 kn

1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2