Trendi modeli hlača za sve poslovne kombinacije

Trendi modeli hlača za sve poslovne kombinacije

Dizajneri i high street brendovi uvjerili su nas da je moguće spojiti udobnost i eleganciju pa su upravo modeli koje krasi taj spoj savršen izbor

Jesenski i zimski dani opet su u naš fokus doveli neke obožavane modne favorite kao što su svestrano pletivo, vuneni kaputi i visoke čizme, a još jedan komad bez kojeg ne možemo zamisliti svoje kombinacije u hladnijim danima su i hlače.
  Praktične i tople, hlače su savršen izbor za hladniju sezonu i odlično pristaju uz sve kombinacije, a rado ih nosimo kao dio svojih poslovnih outftita jer su elegantne. Dobro se kombiniraju uz bluze, košulje i visoke pete, a možeš ih nositi u ležernim, ali i formalnijim prigodama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli De´bora Rosa (@deborabrosa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jess Alizzi (@jessalizzi)


Odlične modele hlača za sve prigode pronaći ćeš u ponudi brojnih high street brendova. Od modela širokih nogavica, pa do onih klasičnih ravnih hlača za odijelo, ponuda je zaista raznolika pa ćeš sigurno pronaći nešto što će se uklopiti u tvoj styling. Ove su sezone najpopularnije široke hlače koje se odlično slažu s visokim petama i vrlo su elegantne.
 
Osim na eleganciji, naglasak je i na udobnosti pa su oni malo udobniji modeli hlača dobar izbor za sve one koji rade kod kuće, ali moraju često biti u kontaktu s kolegama putem zoom poziva, online sastanaka i video konferencija.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Annemiek Kessels (@modedamour)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)


Dizajneri i high street brendovi uvjerili su nas da je moguće spojiti udobnost i eleganciju pa su upravo modeli koje krasi taj spoj savršen izbor za dane koji su pred nama. Zbog njihove svestranosti takve ćeš hlače moći nositi u svim prigodama te ih kombinirati na razne načine, bilo da radiš od doma ili pak moraš odlaziti u ured.
 
Neke od najboljih modela hlača idealnih za sve poslovne prigode, kod kuće i u uredu, donosimo u nastavku.
 
Foto: Instagram, H&M, Mango, Mohito, Reserved, Zara

Mango - Hlače s elastičnim pojasom, 249 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 22.10.2020 15:11:50
  • Bodova: 23712
  • Prijavi
Jako lijepi modeli , djeluju elegantno.