Trendi komadi naših najdražih brendova koje sada možeš uloviti na sniženju

Trendi komadi naših najdražih brendova koje sada možeš uloviti na sniženju

Po sniženim cijenama sada možeš uloviti šarmantne odjevne komade za ljeto, ali i upečatljive modne dodatke koji će upotpuniti svaki outfit

Naš život u posljednjih se nekoliko tjedana počeo vraćati u normalu pa su se tako mnogi vratili na posao i svojim uobičajenim rutinama. Jedva smo čekale da uskočimo u trendi kombinacije, a i high street brendovi su nas iznenadili s odličnim popustima u trgovinama.
 
Međusezonska sniženja donose nam odlične prilike za shopping i da malo osvježimo vlastitu garderobu nakon karantene. Osim modnih klasika, tu su i trendi komadi koji će začiniti svaku kombinaciju u nadolazećim ljetnim danima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mija (@mija_mija)


Po sniženim cijenama sada možeš uloviti šarmantne odjevne komade za ljeto, ali i upečatljive modne dodatke koji će upotpuniti svaki outfit. Ipak, nemoj kupovati nepotrebne stvari koje će ti stajati u ormaru, već razmisli o statement komadima koje ćeš moći nositi sezonama.
 
U ponudi brendova pronaći ćeš zaista divne komade za proljeće i ljeto, od klasika poput blejzera pa do trendi komada kao što su haljine i bluze ukrašene puf rukavima. Odlučiš li počastiti sebe shoppingom, u nastavku pogledaj neke od naših favorita sa aktualnih sniženja u trgovinama.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Mohito, Reserved, Stradivarius, Zara

Mango - pletene sandale


Sniženo s 549,90 kn na 349,90 kn
1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 30.5.2020 10:28:38
  • Bodova: 50939
  • Prijavi
Ok.
tikica-
  • 30.5.2020 8:07:18
  • Bodova: 54971
  • Prijavi
Sivi blejzer mi je lijep.