Treba ti novi kaput? Pronašle smo 20 savršenih modela do 700 kn

Treba ti novi kaput? Pronašle smo 20 savršenih modela do 700 kn

Detaljno smo proučile bogatu ponudu high street trgovina kako bi pronašle najljepše kapute na koje nećeš potrošiti cijelu plaću, a koji će ti trajati godinama

Dobar kaput srž je garderobe tijekom hladnih mjeseci bilo koje žene sa stilom i može trajati godinama, ako ne i desetljećima  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aimee Song (@aimeesong)


To zvuči kao težak zadatak, ali zato smo ovih dana primile posla i detaljno proučile bogate ponude high street trgovina kako bi pronašle savršene kapute na koje nećeš potrošiti cijelu plaću, a koji će ti trajati godinama.

Prošle smo sve najveće trendove kaputa ove sezone, one koje smo vidjeli na modnim pistama, ali i one koji se već mogu vidjeti na ulicama modnih metropola i izdvojile smo nekoliko modela koji će te osvojiti, od prošivenih stilova i umjetnog krzna do klasičnih kaputa u smeđim i bež nijansama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Venice Fashion&Style (@23rdapril_beclassy)


Pazile smo da kaputi zadovolje najvažnije kategorije: izgled, kvalitetu i cijenu, stoga smo izabrale najljepše kapute koji će te grijati, a za koje nećeš morati izdvojiti više od 700 kn. Da, i to je moguće! Zaviri u našu galeriju i pronađi svog favorita.
 
Zara, vodootporni prošiveni kaput s kapuljačom, 399 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2